Milyen 9 személyes autot ajánlanátok? Kinek van esetleg tapasztalata? Családi mindennapos használatra lenne.
Transit vagy Hiace
Csak figyelj a rozsdára.
Én céges Transitokat hajtottam 10 évvel ezelőtti munkám során.
A 2000-2006-os generációból szivó dízelt. Elég gyenge, semmiképp sem ajánlom. Autópályán nem bírta 9 fővel a 130-as tempót csak folyamatos padlógázon.
A következő generációból már turbósat vezettem, na az döfi. Megterhelve sem gond az utazótempó üresen meg mint egy Mondeó vagy Focus úgy ugrik (persze kis sebességnél, mert nagynál már korlátoz az óriás homlokfelület.)
Az tetszett még ebben a két generációban, hogy tulajdonképpen tégla doboz négy kerékkel. Ennek és a nagy tükröknek köszönhetően kezdő fuvarosként sem okozott gondot a bp-i szűk utcákban lavírozás és parkolás (parkolóradarról meg csak hírből hallottam).
igen szívó dizeles mercink már van a családba igaz hogy teher és 3 személyes de húzatni parton felfelé csak álom :))))) most vhogy t4-est is csak szívóba találtam 94-est, 96-ost talán tényleg a transit fog maradni ha találunk megfelelőt mert ám az sincs tömegével.
Ja találtam egy fiat ducato bordó 2,3 JTD motorost arról vmi vélemény vkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!