Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek? Melyik...

Milyen autót vegyek? Melyik típusok bírják a mindennapos igénybevételt hosszabb utazásokra?

Figyelt kérdés
Olyan autót vásárolnék a lehető legolcsóbban ami bírja a heti 300km megtételt úgy hogy nem jelentkeznek problémák dinamikus vezetés mellet.Meg persze a fő hogy ha le esik a hó és nem áll garázsban hogy ilyen körülményekben is induljon.Melyik az az autó ami bírni fogja ezt ?Tudom hogy szinte mindegyik autó képes erre de meghalgatnék tanácsokat - tapasztalatból eredően. Nagyjából a maximum 1millió amit rá fogok szánni.Írjatok!:D 26/N
2016. aug. 5. 20:52
 1/7 anonymus950 ***** válasza:

Városi vagy foit, autópálya használat?

Kombi, kis autó, seDan?

Igy eleg nehez válaszolni...

2016. aug. 5. 21:04
 2/7 A kérdező kommentje:
mindenképp 5 ajtós legyen és ne kis autó.Az hogy kombi vagy sedan az mindegy.márka is mindegy csak bírja rendesen az igénybevételt meg a hideget is később.Nagyobb utak megtételét kell hogy bírja az autó ami nem autópályán fog történni.
2016. aug. 5. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:

"Nagyjából a maximum 1millió amit rá fogok szánni."

Akkor azért odaírhattad volna, hogy használt autót vennél.

Az pedig lutri.

Én új Suzuki Splasht vettem, most 8 éves múlt, bőven megvan a heti 300 km. Eddig egyszer kellett izzót cserélnem. ( + a szokásos: 1-szer fékbetét/tárcsa, olajcserék, kétszer légkondi töltés/ tisztítás)

Az első perctől utcán parkol - egy tűhegynyi rozsdafolt nincs rajta. Még az eredeti aksi van benne, de a mai napig pöccre indul ( télen is).

2016. aug. 5. 21:16
 4/7 Tomcatters ***** válasza:
En egy régebbi 6. Gen accordot ajanlanék 1.8 de inkabb 2 literes benzinesbe...fogyasztasa nem vészes azok birjak a strapat nekem is az van csak ujabb 2004 es 7 gen .. en is uj kora ota használom jelenleg 145 ezerckorul van benne ami igaz nagyon nem sok soha semmi baja nem volt -20 fokba is pöccre indul akar 1 honap allas utan is..... ha jo az akku!!! De ugyan ilyen jo strapabiro az egyel regebbi 6.gen accord is hosszu tavon is kenyelmes nem kell kihajtani a lelket ha esetleg 200 + körül is kell néha menni ahol szabad !!! ...stb
2016. aug. 5. 21:24
 5/7 anonymus950 ***** válasza:
2000 körüli ford focus 1.8 benzinbe jo lehet, én eleg sokat vezettem es nem volt gond vele a 2 ev alatt, céges autó volt.
2016. aug. 5. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Nissan Primera utolsó generációja 1.8-as motorral.

[link]

2016. aug. 6. 09:08
 7/7 lalalalalalala és la válasza:
Volvo v40 mindent kibír!
2016. aug. 19. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!