Hogy jelezhetek a mogottem haladonak, hogy talan bekene tartani a kreszt?
Ha indokolatlanul lassan mész és nem lehez előzni, akkor taposs bele és akkor le fog maradni.
Ha már a megengedettel mész és még mindig a valagadban van, akkor kell észrevenni, hogy van egy csúnya folt a szélvédődön, amit minden áron szeretnél lemosni...
Jó sok szélvédőmosóval.
Ha a hátsó ablakon is van ablaktörlő akkor azzal még hatásosabb a művelet.
Bemutatással, szélvédőmosással csak felbőszíted a nyomuló idiótát, aki eléd kerülve lehet, hogy büntetőfékezéssel jutalmazza meg e gesztusokat.
Inkább azt ajánlom, hogy előbb villantsd fel érdemi lassítás nélkül a féklámpákat vagy kapcsold ki-be a hátsó ködlámpát. Ezt jó részük érteni szokta. Ha ez nem hoz eredményt, finoman, de érezhetően lassíts addig, amíg meg nem előz. Jobb az ilyet magad előtt tudni. Ha pedig a forgalmi helyzet olyan, hogy nem tud megelőzni (tehàt tényleg egy idióta az illető, mert semmit nem ér a nyomulással), akkor nem szégyen kiállni a sorból egy buszmegállóban vagy kereszteződésben - hadd menjen, veszélyeztessen mást, ne engem.
vedd el a gázt és kezdj el lassulni motorfékkel, akkor tuti megelőznek :)
nekem mindig beválik!
Én is rühellem ha valaki a seggemben jön mert ha hirtelen kell fékeznem valami miatt akkor a barma összetöri szegény öreg autómat :/
Azt tudnod kell, hogy az ilyen fel sem fogja, hogy mit csinál és ez balesetveszélyes!
A fékezgetésből meg ablak mosózásból azt fogja érzékelni, hogy te szórakozol vele.
Ha vakít a mögöttem levő vagy a seggemben jön, az szoktam csinálni, hogy teljesen elengedem gázt és a "lángész" duzzogva megelőz.
De ez engem nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!