A közlekedési rendőr átverése bűncselekmény? Úgy értem, hogy mondjuk amikor a féklámpát ellenkörzi, mivel az nem működik, felkapcsolom a lámpát. Ő pedig észreveszi a csalást.
a közlekedési rendőr átverése bűncselekmény?
úgy értem, hogy mondjuk amikor a féklámpát ellenkörzi, mivel az nem működik, felkapcsolom a lámpát. Ő pedig észreveszi a csalást s lebukom, akkor csak azért büntet meg mert nem működik a féklámpa vagy a megtévesztési próbálkozásért plusz szankció lesz?
Áhh, kérdező, szerintem ne kötözködj a zasrukkal.
Ha esetleg megállítanak inkább add elő, hogy "bakker elromlott? köszi hogy szólt, 10 perce még működött! Amint tudom megcsinálom"
(Ugyanaz a szitu mint az "elhagytam a rendszámtáblám" kérdéseknél...)
Max. annyi, hogy lehetőleg ugyanaz a rendőr mégegyszer ne állítson meg amíg meg nem javítod.
Ha tudod hogy elromlott, akkor miért nem javít(tat)od meg? Így nem vehetsz részt a közlekedésben.
Nem is értem, miért jut valakinek eszébe, hogy a többieket veszéyeztetve inkább összevissza hazudozik a hatóságoknak ahelyett, hogy a legelemibb kötelezettségeit teljesítené.
Az ilyennek semmi keresnivalója a volán mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!