Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A közlekedési rendőr átverése...

A közlekedési rendőr átverése bűncselekmény? Úgy értem, hogy mondjuk amikor a féklámpát ellenkörzi, mivel az nem működik, felkapcsolom a lámpát. Ő pedig észreveszi a csalást.

Figyelt kérdés

a közlekedési rendőr átverése bűncselekmény?

úgy értem, hogy mondjuk amikor a féklámpát ellenkörzi, mivel az nem működik, felkapcsolom a lámpát. Ő pedig észreveszi a csalást s lebukom, akkor csak azért büntet meg mert nem működik a féklámpa vagy a megtévesztési próbálkozásért plusz szankció lesz?

2018. júl. 7. 18:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
mert elromlott
2018. júl. 7. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Áhh, kérdező, szerintem ne kötözködj a zasrukkal.

Ha esetleg megállítanak inkább add elő, hogy "bakker elromlott? köszi hogy szólt, 10 perce még működött! Amint tudom megcsinálom"

(Ugyanaz a szitu mint az "elhagytam a rendszámtáblám" kérdéseknél...)

Max. annyi, hogy lehetőleg ugyanaz a rendőr mégegyszer ne állítson meg amíg meg nem javítod.

2018. júl. 7. 20:17
 13/15 Alex Fly ***** válasza:

Ha tudod hogy elromlott, akkor miért nem javít(tat)od meg? Így nem vehetsz részt a közlekedésben.

Nem is értem, miért jut valakinek eszébe, hogy a többieket veszéyeztetve inkább összevissza hazudozik a hatóságoknak ahelyett, hogy a legelemibb kötelezettségeit teljesítené.

Az ilyennek semmi keresnivalója a volán mögött.

2018. júl. 7. 21:51
 14/15 A kérdező kommentje:
ez volt az első dolgom de a vadonat új alkatrész valami bóvli volt, nem működött.
2018. júl. 7. 22:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az a kérdező, aki egy Opel Corsa kasztniba fűnyírómotort akart beépíteni, mert az kb. 2-3 lóerős és fűnyíróra nem kell jogosítvány?
2018. júl. 19. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!