Szemétkedett velem a parkolóőr, vagy jogosan járt el?
Nem tudom, a képeket hogyan dolgozzák fel, de ha esetleg tud is törölni, ha őt ellenőrzik a hiányos sorszám miatt bajba kerülhet. Hol volt ez?
Budapesten egy ideig nulla türelmi idő volt az elején, Tarlós bácsi jóvoltából (ő meg a nálad is nagyobb rizsázókra rágott be.) Nagymama az anyósülésen, felnyitott motorháztető stb. semmit nem számít.
Még a kocsiban ülsz, de kivetted a slukut, már lőhettek körbe.
Talán tavaly változott ez, mert nem életszerű, s néhány perc türelem van az elején is. Hiszen tényleg meg kell találni az automatát, fizetni kell, vissza is menni.
Parkolási zóna minden lehetséges megközelítési irányából ki van táblázva. Lehet hogy már több sarokkal korábban volt tábla, nem ismétlik meg minden sarkon.
Csak az nem látja, aki kifelé egyirányú utcán át közelíti meg - befelé. Ott kétségtelen, hogy nincs tábla.
Ne akadj fel ezen, életem első és eddig utolsó büntetését a házunk előtt kaptam, mondták, hogy fizetős lesz, de senki nem hitte el mondván melyik lüke tesz fizetőssé egy lakóövezetet, hát egy leköszönő polgi aki új házra gyűjt. Aznap mindenkit megbüntettek és 16 ezer 2 autóra a éves kártya. Így jár az akinek van pofája autót tartani.
Fizesd ki, ha perre viszed, tudod kik járnak jobban? Hát a város.
ez tanulópénz. mint nekem anno mikor a "4 napos" autópálya matricáról kiderült, ha este veszem csak 3 napos :)
ez van, legközelebb jobban figyelsz.
Nagyon izzadtságszagú a magyarázkodása a kérdezőnek...itt a nyóckerben ezeket simán szarevőknek hívják.
Amúgy a parkolóőröket is ellenőrzik, csak nem veszik észre. Az ellenőr is látja, hogy fényképezett -e, nem csak a központ.
Figyelni kell a táblákat, nem itt jópofizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!