Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mtz 952 szinkron váltós....

Mtz 952 szinkron váltós. Miért recseg a kuplung? Finoman engedem fel a legkisebb sebességben van. Miért recseg a váltó amikor lükvercbe teszem?

Figyelt kérdés

2018. júl. 5. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem a kuplung recseg, hanem a váltó.
2018. júl. 5. 22:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi a teendőm?
2018. júl. 5. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem emel ki a kuplung.

Állítani kell rajta, túl nagy a holtjáték a pedálon.

2018. júl. 6. 06:17
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Olyan MTZ-t még nem csináltak ami nem recseg. Elkezdhetsz játszani a kuplung állítgatásával ha nagyon unatkozol, de jobban járnál, ha eladnád ahogy van.
2018. júl. 6. 07:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha hàtramenetet kapcsolsz előtte teljesen meg kell àllni a géppel és ha már nem gurul akkor kapcsolsz hátra.

Még ha szinkron váltós is.

2018. júl. 8. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezeken akkorákat kacagok mikor hallom az mtz recsegését. 8 éve kezdtem gazdálkodni, akkoriban ha jól emlékszem 7 millió volt kb egy új mtz. Mindenki mondta hogy azt kell venni mert az nagyon jó stb stb. Hazajöttem egy Fiatagri 180/90-es géppel, ment a röhögés hogy jól befürödtem vrle, hülye vagyok, az egy szar, mindennek elmondtak érte. Kiadtam rá 3,5 milliót, 2 milliót ráköltöttem, lett egy nagyon jó dzinte nulla üzemórás traktorom. Ez a fiatagri a mai napig hülyére veri akármelyik mtz-t, nincs olajfojás nincs recsegés, gond nélkül teszi a dolgát, és hiába 30 évvel idősebb, mégis jóval modernebb mint az orosz csodák. Azóta is fujjognak hogy ez nem gép, de csak mosolygok.
2018. szept. 10. 17:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy csak az 110-90. Az is teszi a dolgát:).
2018. okt. 6. 21:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Megmondom úgy ahogy van szívesen lecserélném a 952est egy 90 vagy 80le Fiatagrira vagy New Hollandra.
2018. okt. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!