Forgalmi vizsga megvesztegetés nélkül lehet-e?
Nálunk nem kellett kenőpénzt fizetnie senkinek, viszont mindenki vett plusz órákat ahhoz, hogy átmenjen és szerintem neked is azt kellene tenned...!
Igen, lehúzás is van benne, de ha már ennyit belefeccöltél, akkor nincs értelme most dacoskodni a cél előtt!
Szerinted jól vezetsz, és nem vagy hajlandó többet költeni a tanulásra...
Lehet lehúzós az oktatód, de az biztos, hogy közel sem vezetsz olyan jól, mint azt gondolod, de nem is az oktató mellett kell rutint szerezni.
Kenőpénz nélkül is le lehet vizsgázni, de a vizsga előtt nem árt néhány órát gyakorolni.
A lassú vezetést sok vizsgabiztos nem tűri, elvárják, hogy a vizsgázó felvegye a forgalom ritmusát, ha arra nem képes, megbukik, nem vezet jól, ha feltartja a többi közlekedőt.
Én sem fizettem semmit. B rutin/forgalombol 1-1x megbuktam másodjára sikerült.C, D rutin,forgalom elsőre.
27N
Lehet.
Ez az 580 km egy hülyeség. Nekem az oktató hasra írta be a km-eket, hogy a 30 óra alatt pont kijöjjön az 580 km. Tehát csak arra jó, hogy a lehúzós oktatóknak legyen egy jó indoka a pótórákra.
Én harmadikra mentem át kenőpénz nélkül. Az első két alkalommal én hibáztam, tök jogosan buktam. A ismerőseim, tesóim is mind kenőpénz nélkül mentek át, szóval simán lehetséges.
A "túl lassan mentél", az mit jelent? 50 helyett 28 vagy 50 helyett 45?
Előbbi esetben jogos a bukás utóbbiban szemétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!