Hogyan lehet visszaigényelni a KRESZ vizsgadíját?
A vonatkozó kormányrendelet hatályos teljes szövege elolvasható, például, itt: [link] (elég rövid, és tartalmazza a pontos feltételeket.)
Az Államkincstár honlapján még nem találtam ilyen űrlapot, vagy formanyomtatványt, a NYUFIG-nál sem. A [link] kormányzati portálon sem találtam ilyen ügyintézési lehetőséget, vagy űrlapot, nyomtatványt.
Lassan már maga Orbán is kamuszagú...
Szóval kérdező én sem hinném el, hogy valamit ad is az állam, nemcsak elvesz...
Nem tudom, hogy minek kellene „lejönnie”? Azt sem, hogy mit szagolsz, mikor kamuszagot érzel?
A 3-as válaszban ott a kormányrendelet, az Államkincstár honlapján pedig megtalálható a „KÉRELEM a közlekedési alapismeretek tanfolyam és vizsga díjához nyújtott támogatáshoz” nyomtatvány: [link]
Az elérési helye (nem magyar állampolgár estén kitöltendő pótlappal együtt): [link]
Ha megfelelsz a kormányrendelet feltételeinek, akár már ma benyújthatod az igényed; de megtehetted volna tegnap, vagy akár már hétfőn is. A rendelet csak vasárnap lépett hatályba, a kérdésed és kommentjeid megjelenésekor még nem.
Itt megtalálhatók az ügyfélszolgálatok: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!