Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hajóra jogosítványt hogyan...

Hajóra jogosítványt hogyan lehet szerezni?

Figyelt kérdés
Egyáltalán kell hozzá? És ha igen, akkor hova kell menni, hogy le lehessen tenni? És mennyibe kerül?
2010. jún. 17. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, egy bizonyos vízkiszorítás és/vagy vitorlafelület felett kötelező a jogosítvány megszerzése, különben ugyanúgy megbüntet a vízirendőr, mint a nem vízi az utcán. Ha el akarod végezni, akkor a vitorlásokra vannak vitorlásiskolák, a rendes hajókra pedig rendes hajós képzés.
2010. jún. 17. 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:
"Vizijártassági" már csónakhoz is kötelező.
2010. jún. 17. 11:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Vízen közvetlenül sajnos még nem jártam! :))))

Viszont hajóztam már, és nagyon-nagyon tetszett! Arra gondoltam amúgy, hogy vennék egy kisebb motoros hajót, vagy ha csak arra telik, akkor vitorlásat, és egy nyár alatt bejárnám az egész Balatont! Tudom, hogy elég drágák a hajók, de ezt tök jó lenne megcsinálni!

2010. jún. 17. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!