Hogy lehet jogosítványt szerezni?
én is így voltam vele anno :) kreszből és elsősegélyből kell első körben vizsgázni, aztán ha sikerültek akkor mehetsz tovább..jön a rutin ,majd a városi vezetés :)
sok sikert !!
Eloszor is keresgelsz autosiskolak kozott tarifa szerint. Az alap felallas az, hogy van elmeleti oktatas, KRESZ vizsga, utana gyakorlati oktatas, rutinpalyan eloszor ami utan rutinvizsga jon, majd a forgalomban miutan forgalmi vizsga jon.
Valamikor ezek folyaman egy elsosegely oktatas, illetve elsosegely vizsga is.
Kell tovabba egy orvosi alkalmassagi.
Tehat eloszor is az oktatast kovetoen levizsgazol KRESZbol, utana kapsz egy oktatot (iskola ad parat hogy valassz), es vele intezed a tovabbiakat.
Roviden ennyi :) Rutinvizsga elott 10, forgalmi elott 20 a kotelezo oraszam, annyit mindenkeppen le kell vezetni mielott vizsgazhatsz (de annyi kell is, sokszor tobb is)
Ha a kresz megvan,jöhet a rutin,utána a forgalom.
Az eü vizsgának egyáltalán nem kell előbb meglennie mint a forgalminak, nekem az volt az utolsó...
Keresel egy autósiskolát ami nincs messze és nem drága.
Beiratkozol, a többi megy magától. Nem neked kell szólni hogy ideje lenne vizsgázni mert már nagyon tudok mindent, hanem mindennek szabott menete van, el fogják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!