Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy lehet jogosítványt szerezni?

Hogy lehet jogosítványt szerezni?

Figyelt kérdés
Szeretnék jogosítványt szerezni, de nem tudom, hogy pontosan milyen vizsgákat kell letenni, esetleg milyen sorrendben. :S Ha valaki tudja, legyen szíves írja le, hogy hogy megy ez az egész!
2011. márc. 5. 15:02
 1/7 anonim válasza:

én is így voltam vele anno :) kreszből és elsősegélyből kell első körben vizsgázni, aztán ha sikerültek akkor mehetsz tovább..jön a rutin ,majd a városi vezetés :)

sok sikert !!

2011. márc. 5. 15:08
 2/7 anonim válasza:
Illetve, az elsősegély vizsgának a forgalmiig meg kell lennie, de én is azzal kezdtem, hogy ne maradjon a végére, amikor már úgyis elegem lesz belőle.
2011. márc. 5. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Eloszor is keresgelsz autosiskolak kozott tarifa szerint. Az alap felallas az, hogy van elmeleti oktatas, KRESZ vizsga, utana gyakorlati oktatas, rutinpalyan eloszor ami utan rutinvizsga jon, majd a forgalomban miutan forgalmi vizsga jon.

Valamikor ezek folyaman egy elsosegely oktatas, illetve elsosegely vizsga is.

Kell tovabba egy orvosi alkalmassagi.

Tehat eloszor is az oktatast kovetoen levizsgazol KRESZbol, utana kapsz egy oktatot (iskola ad parat hogy valassz), es vele intezed a tovabbiakat.

Roviden ennyi :) Rutinvizsga elott 10, forgalmi elott 20 a kotelezo oraszam, annyit mindenkeppen le kell vezetni mielott vizsgazhatsz (de annyi kell is, sokszor tobb is)

2011. márc. 5. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha a kresz megvan,jöhet a rutin,utána a forgalom.

Az eü vizsgának egyáltalán nem kell előbb meglennie mint a forgalminak, nekem az volt az utolsó...

2011. márc. 6. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Keresel egy autósiskolát ami nincs messze és nem drága.

Beiratkozol, a többi megy magától. Nem neked kell szólni hogy ideje lenne vizsgázni mert már nagyon tudok mindent, hanem mindennek szabott menete van, el fogják mondani.

2011. márc. 6. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy nem én mondom meg, hogy mikor akarok vizsgázni, csak mielőtt belevágnék, tisztában szeretnék lenni ezzel az egész rendszerrel, hogy hogy megy.
2011. márc. 7. 18:39
 7/7 anonim válasza:
Kresz,Rutin,Forgalmi vizsga,elsőegély! De a Forgalmit felcserélheted a az elsősegéllyel azt is meg kell csinálnod anélkül nincs jogsi amig meg nincs + az elsősegély! De ezt menetközbe megcsinálhatod!
2011. márc. 28. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!