Mit kellett volna tennem miután elütöttem egy védett állatot?
Aki lepontozott, a hatalmas állatvédő te mit tettél volna????
Ez egy elkeületetlen baleset volt, amiben te fizettél volna!
Személyi sérülés nem történt, a madár elpusztult, persze sajnálom én is meg minden de ha kihívod a kékeket nem segítesz a madáron, igazából magadra hívod ki hogy büntessenek meg!
Ahogy már többen leírták, az itt a probléma, hogy ha jelented, ahogy elvileg előírják, akkor az állat értékét kifizettetik veled.
Akár vétlen voltál, akár nem. Így az ember hagyja a lelkiismeretét a fenébe és inkább hallgat, ha teheti.
2 verzió van!
Látszik-e az autódon, hogy Te ütötted el?
A: Igen
B: Nem
A válasz esetében sajnos ott kell hagyni ha valóban elpusztult (ha nem akkor állatmentőket hívni)
Én nagyon nagy állatbarát vagyok de sajnos a hatóságok képesek az emberre verni komoly összegetek ezért!
B válasz esetén hívni kell az állatvédőket, hogy autókázás közben egy elpusztult sast találtál az úton, vagyis NEM Te ütötted el hanem találtad!!!!
Apám elmondta.
1.lépés:
Kiszálsz megnézed ha él szólsz ha nem kivonszolod az útról az árokba vagy erdőbe
2.Lépés:
(Ha meghalt)
Gyorsan Pityu vissza 2 padlógáz!!! Húzd el a csíkot mert az állatot ki kellesz fizetni de megenni már nem lehet. Azt majd az állatvédők megteszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!