Olyan helyet keresek ahol vezethetnék?
Figyelt kérdés
Most készülök lerakni a jogsit de nemszeretnék ugy beülni az autóba hogy még nem vezedtem szoval vmi elhagyatott utat keresnék vmi ilyesmit (link lent) Budapest közelében ahol nagyon ember se jár Vmi ilyesmi?2018. jún. 8. 04:41
2/9 anonim válasza:
Csak magán területen vezethetsz jogsi nélkűl.
4/9 anonim válasza:
Csak FORGALOMTÓL ELZÁRT magánterületen vezethetsz jogsi nélkül.
Tehát elhagyott úton, tesco parkolóban stb nem.
5/9 anonim válasza:
Igaz, hogy tilos, de én valami városszéli multi parkolójába mennék este.
6/9 anonim válasza:
Azer a faszer hogy ne b/sszanak meg ha mar ilyen ostoba vagy... De még legyél te megsértődve te, mert megkapod a pontos választ...
7/9 Hovarju válasza:
Szerintem inkább bízd az oktatóra a dolgot. Azért fizetsz, hogy megtanítson vezetni.
Egyáltalán nem ciki nulla tudással oktató autóba ülni. Legalább nem alakulnak ki rossz szokások, amiket javítani kell.
Arról nem is beszélve, hogy ha véletlen valami baleset történik az elhagyatott úton, akkor a büntetésen túl jó ideig nem is lehet jogosítványod.
Egyébként, hogy gondoltad a kijutást az elhagyatott útra? Ha haver kivisz és ott cseréltek, akkor őt is megbüntethetik, amiért átadta neked a volánt.
8/9 Hovarju válasza:
Egyénként a mellékelt video a hungaroring elzárt pályálya. És nem Adél vezet!
9/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nemugy gondoltam hogy beülök és száguldozok szoval aki enyire okos az inkabb kiméljen
2018. jún. 8. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!