Áruszállító sofőrként havi 150-160 ezret keresek napi 7-8 órát kell dolgozni. Ez szerintetek is nagyon kevés?
20 éves vagyok, és mivel szeretek vezetni ezért választottam ilyen munkát, de nagyon kevés szerintem ez az összeg.
Mivel még csak B-s jogsim van ezért más sofőri munkát nem tudok csinálni.
Szerintetek maradjak itt hátha emelnek a fizetésen, vagy van más fajta sofőri munka amivel többet lehetne keresni? Adnátok tippeket?
Pár év múlva majd szeretnék D-s jogsit is.
Üdv
Heti 5 nap, hétfőtől péntekig.
Tényleg jó ennyiért???
Ha tudsz nyelveket pl németül, akkor mehetsz oda is dolgozni.
A jogsid árát jó eséllyel kifizetnék, hogy elvégezd, és a kezdő fizetésed olyan 3.000 euró lenne havonta.
Hihetetlen munkaerő hiány van a sofőrökbőp, de ha itt Magyarországon csinálsz C+E jogosítványt, akkor szerintem itt is lehet a fizetésed 200.000-250.000 forint.
Egyébként mezei B jogosítvánnyal szerintem sem rossz az.
3. voltam
3#
Több helyen dolgoztam külföldön áruszállítóként. Reggel 5-kor kezdesz és az elején egèszen este 6-ig szoktuk nyomni, ami már ha belejössz visszamegy 4-re. Heti 5 nap. 1500€ ért. Mjuk ez csomagküldős, az áruszállítósban lazább volt, de ott is 1500€ volt a max. De azért keményen meg kellett dolgozni.
És mennyit kell menni? Napi 100-200 km ert?
Hétfőtől péntekig napi nyolc órában több nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!