Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi értelme van a hagyományos...

Mi értelme van a hagyományos GPS-nek?

Figyelt kérdés
Telefonon ott a Waze, Google Maps, iGo, meg mindenféle navigáció, ami tökéletes erre a célra. Minek vesznek / árulnak még ma is hagyományos gps-eket? Miben jobb?
2018. jún. 7. 10:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
60%
#11-es, csak szerinted van abszolút igaza. :-) Nem rossz arány!
2018. jún. 7. 13:29
 12/41 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is igaza van.
2018. jún. 7. 14:11
 13/41 anonim ***** válasza:
75%
Gps-nek sokkal jobb a vevője, mint a telefonnak, pontosabban lövi be a helyedet, gyorsabban tervez újra, ha eltévedsz, nem kell a mobilnet miatt aggódni stb (ingyenes offline mobilnavigációkról meg inkább no comment)
2018. jún. 7. 14:15
 14/41 anonim ***** válasza:
76%

# 11

Ezt úgy mondják, hogy a "koca" felhasználóknak, akik havonta 1x nem találnak oda egy címre teljesen oké az okostelefon is. Akinek viszont munkaeszköz az megveszi.

2018. jún. 7. 14:18
 15/41 anonim ***** válasza:
75%

ja hogy a gps honnan tudná hol van dugó..

aha, a 20 ezer forintos TomTom gps-em beépített sim kártyával, korlátlan nettel Európában jóval több mindenről értesít, mint a Waze és társai

2018. jún. 7. 14:20
 16/41 anonim ***** válasza:
55%

15-ös

Mondasz valamit, lehet koca felhasználó vagyok, de én havonta minimum egyszer, de akár többször is elmegyek saját autóval legalább Németországig, de akár Franciaországig is, mikor hova kell menni. És jellemzően mindig új címeket keresek fel. Tudod mivel megyek? Google Maps-el, ami a telefonomon alapból fenn van. És nekem a netem is megvan oldva, mert olyan csomagom van. Évek óta csak ezt használom, még egyszer sem baszhott át, mindig odataláltam a legeldugottabb panzióba is a legeldeugottabb faluban. Mert naprakészre van frissítve mindig, nem többéves térképekkel szórakozok.

2018. jún. 7. 14:49
 17/41 anonim ***** válasza:
64%

És? Ki mondta, hogy a telefon nem visz el oda ahova mész?

Azt mondjuk, hogy a céleszköz speciális felhasználásra ideálisabb, mint egy általános eszköz. Az univerzális felhasználásra van kitalálva. Csak úgy fest egyeseknek igen nehéz a felfogása.

2018. jún. 7. 14:56
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

17-es

Arra akartam célozni, hogy a telefonomon a google maps konkrétan jobb, és megbízhatóbb, átláthatóbb, mint sok átlagos céleszköz. Arra pedig nem érzek késztetést, hogy 100 ezer forintot adjak egy Tomtomra, mert kb itt kezdődnek a rendesen használható navigációk.

A telefon univerzális eszköz, de lassan mindent nagyon jól tud. Személyautóba nincs létjogosultsága a hagyományos navinak. Csak a véleményem mondtam el, nem kell annyira felháborodni.

2018. jún. 7. 17:39
 19/41 anonim ***** válasza:

Nem haborodtam fel de nem értek veled egyet.

Ha csak nincs egy több százezer hufos telefonod (sőt, valószínűleg akkor sem) akkor a GPS antennaja töredéke teljesítmény lesz mint egy 30e hufos TomTom navinak. Mobilnetet ne is említsük amit nem mindenkinek van illetve nem mindenhol van. De még sorolhatnám.

2018. jún. 7. 17:49
 20/41 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem is bizonyos szintig felesleges.

Lehet van olyan, ami jó minőségű, pontos, folyamatosan frissül, de az emberek általában a 10-20 ezres névtelen vackokat veszik meg amúgy is. És egyszeri kirándulásokhoz, vagy navigáláshoz tényleg nem feltétlenül szükséges.

2018. jún. 7. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!