A héten voltam eü vizsgán, akik bent voltunk mindannyian megbuktunk, átjelentkeztem, jövő héten megyek az Erőmű utcába. Ott mennyire gyakoriak a buktatások?
Mi az az eü vizsga?
Közúti elsősegélyre gondolsz?
Már nekem is mondták hogy ha mentős dolgozó tartja a vizsgát, az válogatás nélkül megbuktatja azt, aki nem biztos abban amit csinál.
Hiába egyszerűnek tűnik, valójában nem az, ha a próbababán nem megy gördülékenyen az ellátás, élesben egy csúnyán összetört ember esetében, minden perc számít.
Csakhogy ez nem "egészségügyi vizsga", hanem elsősegély vizsga.
Egyébként ha megbuktatnak, annak az az okaa, hogy valamit nem tudtál, amit kellett volna.
Nem az a megoldás, hogy átmész máshova vizsgázni, hanem hogy megtanulod rendesen az anyagot.
A napokban is olvastam egy cikket, aminek az összegzése az volt: de jó lenne, ha minél többen letennék az elsősegély nyújtó vízsgát.
Tudomásom szerint minden jogosítvánnyal rendelkező megtette.
És mi van, ha összeesik valaki?
IGEN! Aggódás, fotó, arckönyv!
Az ember meg közben kiszenved.
Érdekes, hogy a kérdező sem azt írta: hibátlanul megcsinált mindent, hanem azt, hogy a jelenlegi (nem)tudásával hol mehet át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!