Néha miért dudálhatnak rám amikor biciklivel vagyok, a másik sávban szemből jövő autósok és kamionosok?
Figyelt kérdés
Rendesen megyek az út jobb szélén ahogy kell. Akik ugyanabban a sávban hátulról jönnek autók, kamionok azok sose dudálnak rám, csak néha azok akik a másik sávban jönnek szemből. Ennek milyen oka lehet? Mert kétlem hogy balesetveszély miatt dudálnának, mert ha amiatt lenne ez akkor a hátulról jövők is azt csinálnák. Főleg hogy pont azoknak nagyobb esélyük is van elütni2017. ápr. 23. 20:43
1/4 anonim válasza:
Nemtudom, erre én is felfigyeltem már, hogy kerékpározok egy mellékuton és a szembejövő tehergépjármű vadul dudál, illetve villogtat de elment mellettem aztán ment tovább.
2/4 anonim válasza:
Lehet, teccel nekik.
Na én meg még azokra se dudálok, akik az út közepén tekernek, vagy egymás mellett!!! Itt mifelénk ez a divat, és utána vigyorognak, ha kikerülöm őket.
Jó poén, csak egyszer megtalálja egy facebookozó nyerges billencs, nem fognak neki annyira örülni.
3/4 anonim válasza:
Ha sötétben teszik ezt, akkor nyilván nem látszol eléggé szemből. Ha jó látási viszonyok között, akkor meg jó csaj lehetsz.
4/4 anonim válasza:
vagy csak mert imbolyogsz :D Azért mindig ott van a félsz hogy beesik elég a bicajos, én ezért nem merek rájukdudálni :D Megijednek és eldőlnek mint a rohadtkerítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!