Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy vezetitek le a haragot,...

Hogy vezetitek le a haragot, ha igazából tudod senki nem tehet a fennakadásról, késésről a közlekedésben?

Figyelt kérdés

Most úgy szétvernék valakit/valamit, mert 5 éve mióta X városban lakom sosem késtem le vonatot.

A helyi busz ami kivitt az állomásra 10 perccel később ért oda a hó miatt, úgyhogy egy órát vártam az állomáson a következőre. A vonat aztán 20 percet késett és a csatlakozás már nem várta be a miénket, úgyhogy megint majdnem egy óra másik vasútállomáson. Családi ebédre mentem volna és olyan negyed-fél kettőre leszek otthon úgy, hogy reggel 6-kor keltem és 3 órás lenne az út háztól házig.

Tudom hogy nem a buszvezető a hibás, a kalauz a hibás, stb. De ezt a haragot akkor hogy lehet levezetni? Te hogy szoktad?

2018. márc. 2. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Az edzőteremben... Azt az ilyeneken nem akadok fenn mint egy idióta!
2018. márc. 2. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
konditerem
2018. márc. 2. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Otthon törj össze mindent. Hát nehogy már ne add ki mérged.
2018. márc. 2. 12:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Majd akkor válaszoljatok ha legközelebb lesztek ilyenben, mint amiben minden ember szokott néha.

Az empátia fontos képesség, ami azt jelenti hogy más emberek helyébe, helyzetébe tudjuk magunkat képzelni.

2018. márc. 2. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez van, most mi lesz jobb ha összetörsz valamit? Ön dugóban szoktam néha órákat üldögelni, ez van, lehet ellene tenni? Nem. Akkor meg felesleges rajt idegeskedni.
2018. márc. 2. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Elszámolok tízig és mélyeket lélegzek, vagy berakom a kedvenc zeném.

Ezek segíteni szoktak.

2018. márc. 2. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézz meg pár videót a témában, totalcar-on is volt egy cikk róla nemrég. szépen levezetik, hogy miért hibás mégis csak egységsugarú autós ahogy balf/szoskodik az úton ilyenkor
2018. márc. 2. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!