Mit tennel, ha este 11 korul lekesned a vonatot/buszt, es senki nem tud erted elmenni, a kovetkezo jarat hajnali 4 korul van, az allomast meg bezarjak?
Taxit?
És ha ez nem egy nagyvárosban történik?
Helyzettől függ. Nem mindegy hogy tél van és -20 fok éjszaka vagy nyár és +20, nem mindegy hogy munkába mész másnap reggel vagy szabadnap.
Nekem volt ilyen, Szegedről mentem a Nyugatiba, onnan mentem volna tovább, de lekéstem az utolsó vonatot és Pesten ragadtam. Mivel diák voltam és nyár volt ezért vettem pár sört, egy-két újságot meg szendvicset a helyi kisboltban. Sétálgattam, olvastam, kiültem a Dunához sörözni, zenét hallgattam, elütöttem az időt. De nyilván ha tél lett volna és másnap reggel dolgom van már nem veszem ilyen lazára a dolgot.
Hát én például egy nyári éjszakán 11 km-ről hazagyalogoltam, mert nem volt semmi jármű.
Egy ismerősöm 15 km-ről télen, -10 fokban gyalogolt, én ezt már nemigen vállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!