Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tennel, ha este 11 korul...

Mit tennel, ha este 11 korul lekesned a vonatot/buszt, es senki nem tud erted elmenni, a kovetkezo jarat hajnali 4 korul van, az allomast meg bezarjak?

Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Felhívod a taxit. Ha nincs nálad lóvé az se gáz mert úgyis akkor fizetsz miután hazavitt.
2017. máj. 13. 11:00
 2/9 szántóvető ***** válasza:
44%
attól függ.van kupi a közelben?
2017. máj. 13. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
autóstop.
2017. máj. 13. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Taxit kell hívni.
2017. máj. 13. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
15km-en belül hazasétálnék.
2017. máj. 13. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Taxit?

És ha ez nem egy nagyvárosban történik?

2017. máj. 13. 11:22
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Helyzettől függ. Nem mindegy hogy tél van és -20 fok éjszaka vagy nyár és +20, nem mindegy hogy munkába mész másnap reggel vagy szabadnap.

Nekem volt ilyen, Szegedről mentem a Nyugatiba, onnan mentem volna tovább, de lekéstem az utolsó vonatot és Pesten ragadtam. Mivel diák voltam és nyár volt ezért vettem pár sört, egy-két újságot meg szendvicset a helyi kisboltban. Sétálgattam, olvastam, kiültem a Dunához sörözni, zenét hallgattam, elütöttem az időt. De nyilván ha tél lett volna és másnap reggel dolgom van már nem veszem ilyen lazára a dolgot.

2017. máj. 13. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát én például egy nyári éjszakán 11 km-ről hazagyalogoltam, mert nem volt semmi jármű.

Egy ismerősöm 15 km-ről télen, -10 fokban gyalogolt, én ezt már nemigen vállalnám.

2017. máj. 13. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Csöveltem már nem egyszer az utcán végig az éjszakát hasonló okok miatt. Tényleg szar volt :)
2017. máj. 13. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!