Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az autósok a...

Miért ilyenek az autósok a tanulóvezetőkkel szemben?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam a 2. gyakorlati vezetési órámon, és sajnos nagyon rosszak a tapasztalataim a többi autósról így a tanulókocsi kormánya mögül. Azt veszem észre, hogy egyszerűen hergeli őket a kis "T" betűs tábla a kocsi tetején, késztetést éreznek arra, hogy megelőzzenek, vagy nehezítsék a dolgomat. Tegnap például főúton megyünk az oktatómmal, tartva a 90-95km/h-s sebességet, előttem kamion, követési távolság rendben, erre visszapillantóból látom, hogy erőlködik mögöttem egy BMW-s. Csak megelőzött, nem számított neki, hogy szemből jönnek, éppen befért. Előzés után természetesen nagyot fékez, kormányrántás, mert ott egy kátyú...

Most tényleg, erre mi szükség van? :D Egyébként a vezetés teljesen jól megy, szeretek is nagyon vezetni, szóval a vezetési stílusommal sem lehet nagyon baj.

Legszívesebben satufékeznék, mikor így a seggembe jönnek páran.

Természetesen nem mindenki ilyen, tisztelet a kivételnek!

Nektek is hasonló tapasztalataitok voltak tanulóvezetőként?

2018. febr. 24. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem tudsz mit tenni. Sajnos egyesek tényleg ilyenek, iszonyat türelmetlenek. Később is találkozni fogsz velük. Én se szeretem őket, de hát nem igen lehet velük mit tenni. El kell engedni őket, és akkor legalább nem a seggedben vannak. Sajnos egyesek azt hiszik, hogy minden út csak nekik lett építve.
2018. febr. 25. 00:23
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem a hely szamit foleg... kisvarosban nottem fel, minden jogsit ott csinaltam, es senki se volt merges ram, talan amikor kamionjogsit csinaltam es 30al mentem egyszer egy mercis ramdudalt, de ennyi.

Amikor eloszor jartam pesten elkepedtem milyen hulye idiota emberek lakjak, a paraszt meg ki se kanyarodott de mar nyomja a dudat...

2018. febr. 25. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Jó dolog a kamera.... elismerem...

2 önkentes rendőr ellen is bizonyíték 2 ügyben.... 😂

2018. febr. 25. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

mekkora baromságokat írnak egyesek: "szégyelld magad" lol.

teljesen igazad van, kérdező.

az a probléma, h Magyarország tele van ilyen emberekkel, én is tanulóvezető vagyok jelenleg, és pont a sok idegbeteg proli miatt baromi nehéz.

olyan is volt, h nem tudtam hirtelen elindulni, erre hátulról üvöltözött vmi bolond, h menjek már.

az oktatóm is mondta, h egyszerűen hergeli őket a T betű az autón.

egyébként tényleg nem normális az emberek többsége ebben az országban, ez látszik a közlekedési morálon is: gyakran életveszélyesen előztek meg, miközben nem is mentem lassan.

2018. júl. 11. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!