Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért visibálnak meg ordítozna...

Miért visibálnak meg ordítoznak az oktatók azokkal a tanulóvezetőkkel, akik nem az ő elképzeléseik alapján haladnak a vezetésben?

Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy képzelik, hogy idegbeteg módon üvöltözzenek idegen emberekkel, akik még fizetnek is nekik ezért?
2017. szept. 2. 09:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
visibálnak? egy új szót tanultam. Szerintem halálfélelmükben visibálnak, amikor Te vezetsz.
2017. szept. 2. 09:59
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Minden jogod megvan, hogy oktatót válts, ha nem tetszik.
2017. szept. 2. 10:42
 3/20 A kérdező kommentje:
Szóval ezért teljesen rendben van, hogy elmebeteg módon viselkedik, miközben elvileg elég fontos dolgokat kellene átadnia.
2017. szept. 2. 10:46
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Ismétlem: Nincs akadálya, hogy oktatót válts.
2017. szept. 2. 10:57
 5/20 anonim ***** válasza:
67%
Semmi konkrétum nem derült ki, pl hogy mikor, miért, milyen szituációban üvöltöznek. Ahogy előttem is mondták: válthatsz oktatót.
2017. szept. 2. 12:04
 6/20 anonim ***** válasza:
60%

Sajnos nagyon sok oktató türelmetlen,temperamentumos, sok ideges lesz a tanulótól,vagy csak szimplán azt hiszik,hogy ha hangosabban mondják jobban megértik a tanulók.

Nem elég,hogy a tanuló alapból béna,ha még az utasításokat sem követi,az a legtöbbjüknél elszakítja a cérnát.

(Én pont ezért egy olyan oktatót választottam,aki nagyon türelmesen,nyugodtan,lassan és halkan élte az életét.

Tökéletesen be is vált. :) (nagyon kiborulós lelki beteg típus vagyok,ezért tudtam,hogy nem bírnám az ordítozást)

Néha,ha csináltam 1-1 nagyobb hülyeséget,akkor kicsit hangosabban szólt,hogy hagyjam a kuplungot,engedjem hogy ő kijavítsa,ne tartsuk fel a forgalmat. Egyszer kijavítottam a rossz parkolásom 3x,és csak egyre rosszabb lett,majd ezek után nyugodtan közölte,hogy ez borzasztó rossz lett,elpazaroltam 10 percet,és a kifogyhatatlan türelmével kijavítottuk együtt a parkolást. :) )

2017. szept. 2. 12:37
 7/20 A kérdező kommentje:
Olyanokról beszélek, hogy türelmetlen, idegbeteg kapkodás, sápítozás, hogy valami nem megy, pedig ezt már múlt órán vettük, pedagógiai (vagyis ez inkább andragógia) készségek, emberismeret, tanuláspszichológiai ismeretek teljes hiánya, kulturálatlanság, tapintatlanság. Folyamatosan azon kattog, hogy ezt 30 óra alatt át kell nyomni, x-edik órán már ezt vagy azt KELL csinálni, függetlenül attól, hogy a tanuló mivel hogy áll éppen, mert jaj nehogy azt higgyék már róla, hogy direkt nyomatja a plusz órákat. Nekem ehhez mi közöm van?
2017. szept. 2. 12:50
 8/20 A kérdező kommentje:
Ideges lesz egy tanulótól? Akkor elég elbaszott módon választott pályát. Önismeret nem ártana ide sem.
2017. szept. 2. 12:54
 9/20 anonim ***** válasza:
49%
Igaza van. Neked már a kérdésedtől, és az azt követő picsogásodtól felállt a szőr a hátamon. Szerencsétlen nem teheti meg, hogy válogasson a tanulók között.
2017. szept. 2. 13:50
 10/20 anonim ***** válasza:
Neked = Nekem akart lenni.
2017. szept. 2. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!