Miért visibálnak meg ordítoznak az oktatók azokkal a tanulóvezetőkkel, akik nem az ő elképzeléseik alapján haladnak a vezetésben?
Sajnos nagyon sok oktató türelmetlen,temperamentumos, sok ideges lesz a tanulótól,vagy csak szimplán azt hiszik,hogy ha hangosabban mondják jobban megértik a tanulók.
Nem elég,hogy a tanuló alapból béna,ha még az utasításokat sem követi,az a legtöbbjüknél elszakítja a cérnát.
(Én pont ezért egy olyan oktatót választottam,aki nagyon türelmesen,nyugodtan,lassan és halkan élte az életét.
Tökéletesen be is vált. :) (nagyon kiborulós lelki beteg típus vagyok,ezért tudtam,hogy nem bírnám az ordítozást)
Néha,ha csináltam 1-1 nagyobb hülyeséget,akkor kicsit hangosabban szólt,hogy hagyjam a kuplungot,engedjem hogy ő kijavítsa,ne tartsuk fel a forgalmat. Egyszer kijavítottam a rossz parkolásom 3x,és csak egyre rosszabb lett,majd ezek után nyugodtan közölte,hogy ez borzasztó rossz lett,elpazaroltam 10 percet,és a kifogyhatatlan türelmével kijavítottuk együtt a parkolást. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!