Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Parkolóházból kihajtás, ha...

Parkolóházból kihajtás, ha lejárt az idő?

Figyelt kérdés
Csak nem rég óta vezetek, és felmerült bennem egy kérdés. Bevásárlóközpontban általában megvan, hogy mondjuk 10 perc áll a kihajtásra fizetés után, de mondjuk valamiért nem sikerül kihajtani annyi idő alatt. Ilyenkor mi van? Nem enged ki és újra vissza kell mennem és fizetni egy teljes órát? Járt már így valaki?

2018. febr. 8. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Belėpėskor jegyet kapsz. Ha van ingyenes limit (10 perc) azalatt ki tudsz menni. A legtöbb helyen a sorompónál kėri el. Ha te 20 perce vagy bent, qkkor nem a sorompóhoz hajtasz,hanem az ellenőrző automatánál ami fizető is egyben leolvastatod a belėpėskor kapott kártyát, kifizeted amit ki kell azt utána mėsz a kilėptetőhöz kocsival.
2018. febr. 8. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

a kérdező pont arra kíváncsi, hogy miután az automatánál rendezte a parkolást, és az ezt követő határidő alatt nem hagyja el a parkolót, akkor mi van.

szerintem esélyes az, amit mondassz, hogy akkor újraindul a parkolás.

más kérdés, hogy szerintem ilyen a gyakorlatban még soha nem történt, mert általában a 15 perc, amit kiszabnak a legtöbb helyen, elégnek kéne lenni erre.

2018. febr. 8. 17:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Múltkor jártam először parkolóházban, és akkor jutott eszembe, mert láttam hogy egy autós éppen előttem tolatott vissza a kijárati sorompótól. Én álltam mögötte és nekem is kicsit hátra kellett tolatnom. Nem tudom mi volt a baj. Gondolom ilyesmi, ezért kérdeztem.
2018. febr. 8. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Többféle megoldás létezhet.

A leginkább elterjedt, hogy a belépéskor a sorompónál az automata kiad egy jegyet, közben egy rendszám felismerő rendszer beregisztrálja az autót.

Kilépéskor, ha fizetni kell, a sorompónál lévő pénztárnál lehet rendezni a számlát.

Itt a lényeg, hogy a kilépéskor, belépéskor a rendszám alapján beazonosítják az autót, és a rendszer azonnal jelzi, ha díjkötelesen várakozott.

2018. febr. 8. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
jááj mi a múltkor jártunk így. mi kifizettük, odaálltunk, bedugtam a ticketet, és voálá elnyelte :-D a sorompó meg lentmaradt. 1 kijárat, mögöttünk kb 30 autó :-D mondjuk nem dudált senki, bár sokra nem mentek volna vele. elkellett menni pótjegyet. na hát gondolhatod, biztos szidták anyám, holott nem tehettem róla.
2018. febr. 8. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
* venni
2018. febr. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!