Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ez ellen mit lehet tenni?

Ez ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Ma kellett mennem Bécsbe munkahelyi tárgyalásra.

Ám azonban haza már nem a saját autómmal érkeztem meg. Az osztrák rendőrség megállított és el kellett vinni műszaki vizsgára a kocsit.

Most mi tévő legyek? Kocsim 3 hete műszakizott Győrben.

Minden rendben kell, hogy legyen, ám azonban most találtam nyugtalanító videókat a neten, mi szerint nem fogom látni a kocsimat egy ideig?

Ebből mi igaz? Mit lehet tenni ez ellen? Valaki, aki jártas ilyen ügyekben, tudna esetleg segíteni?

2018. febr. 1. 22:00
 1/7 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem tehettem semmit.

Leintettek, elkérték a forgalmi engedélyem, jogosítványomat.

Felkértek arra, hogy szálljak ki a kocsiból.

Elmagyarázták, hogy el kell vinni a kocsimat műszaki ellenőrzésre.

Próbáltam őket megvesztegetni egy százassal, de nem engedtek.

2018. febr. 1. 22:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Holnap állítólag megtudom a pontos részleteket.
2018. febr. 1. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
nem vagyok ebben jártas, de elég hihetetlenül hangzik. nem álrendőrök voltak? nem hiszem, hogy az osztrák rendőr ránézésre bemondásra ilyet tehet. És az autó hol van? Mert elvenni nem vehetik el, legfeljebb a rendszámot leszedetik. De szerintem azt sem.
2018. febr. 1. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom az autód milyen állapotú,Ha romhalmaz szemre is ,akkor ezért.Vagy szpatásból.
2018. febr. 2. 00:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyilván volt oka. Egyébként elvitethetik akocsit. Kamionokkal is csinálják, ha gyanús valami, vagy hibát találnak nem engedik sehova, vagy meghatározott parkolóba, legközelebbi műhelybe kísérik és nem mehet sehova további intézkedésig.
2018. febr. 2. 08:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Eddig azt hittem, kamu-szagú, de ezek szerint lehet, hogy mégsem?

[link]

2018. febr. 2. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Eddig azt hittem, kamu-szagú, ám azonban ezek szerint lehet, hogy mégsem?
2018. febr. 5. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!