Mi történik ebben az esetben levillantom/ledudálom a yardokat?
Nem egyszer történt már az az eset, hogy a kényelmes haladást yardok akadályozták meg. kb.60-70-el mehettek 90-es táblánál. Előzni lehetetlen volt mert jöttek szemből zsinórban.
Ebben az esetben, ha dudálással, esetleg villogtatással kényszerítem őket, akkor származhatnak belőle következmények? Vagy félreállnak és elengednek?
Nem vagyok rendőr, de ha az lennék abban a kocsiban, akkor kiintenélek és elképesztően lassan kikászálódnék a kocsiból, komótosan oda sétálnék a kocsidhoz, s mindenbe belekötnék.
Rendkívül tüzetesen megvizsgálnám a jogsit, a forgalmit.
Nagyon alaposan körbenézném az autódat. Megkérnélek egy műszaki ellenőrzésre (lámpák, indexek, kormány holtjáték stb.)
Szóval komolyan húznám az idődet. Végén megérdezném, hova sietnél olyan nagyon.
És elköszönés után maradnék előtted. Persze szépen lassan.
utolsó, akkor szépen fel lehet nyomni az ilyen gyökeret, és meg nem fogják megdícsérni
velem egyszer szórakoztak indokolatlanul, aztán benyújtottam a számlát, hogy ezzel milyen kárt okoztak
a rendőr ellen vizsgálat indult
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!