Milyen gumit javasoltok egy Suzuki Swiftre?
Pár éve még elég sok hosszú utam volt, sokat autópályáztam, akkor értelemszerűen prémium gumit használtam, de már szinte csak 2 település közt ingázom, évente 2-3 alkalommal megyek hosszabb útra, évi kb. 10 ezer kilométert megyek, ezért már nem érzem szükségét a prémium guminak.
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás?
# 17, # 20!
Ha vetted volna a fáradtságot, és megnézed a kérdésben a linket, hamar rájöttél volna, hogy nyári gumit keresek!
Így már értem, hogy miért vergődsz a csúszáson 2 napja.
Én kezdem úgy érezni, hogy elleptek a trollok.
Van téli gumim, egy Hankook IceBear W440, amivel maximálisan elégedett vagyok. Már sokadik telemet autóztam le vele, de mivel fontos a biztonság, és annak ellenére, hogy a mintája még bőven megfelelne, lecserélem következő télre, mert már az öregedés jeleit látom rajta.
Természetesen az is Hankook lesz.
A 4 évszakosról én is úgy tudom, hogy egyik évszakban sem tudja azt, amit a nyárinak kell tudni nyáron, és a télinek télen. Bizonyos esetekben ideális lehet, pl. városi használatra.
# 18!
Nem várok megerősítést! Én azt várom, hogy 15 ezer forint alatt ajánlj elfogadható minőségű gumit, lehetőleg saját tapasztalat alapján.
De adok még linket, hogy válogass te is kedvedre, mert jó a 185/65-ös is.
És tökön szúrom magam, ha ennyi gumi közül nem jó egy se egy nyomorult Suzukira!
Akkor a két linkből már majd csak találsz megfelelőt nekem! Ne akarj már velem 30 ezres gumikat vetetni!
Bocsánat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!