Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen gumit javasoltok egy...

Milyen gumit javasoltok egy Suzuki Swiftre?

Figyelt kérdés

Pár éve még elég sok hosszú utam volt, sokat autópályáztam, akkor értelemszerűen prémium gumit használtam, de már szinte csak 2 település közt ingázom, évente 2-3 alkalommal megyek hosszabb útra, évi kb. 10 ezer kilométert megyek, ezért már nem érzem szükségét a prémium guminak.

Ezek közül melyik lenne a legjobb választás?

[link]

2018. jan. 25. 21:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, egy olcsó kisautóról volt szó, amit kizárólag ugyanazon az útvonalon használ, 2 település között. Lehet még kanyar sincs benne, és valahol az Alföldön él az emberünk. Jó hogy nem szöges gumit ajánlotok már neki...
2018. jan. 27. 09:44
 22/22 A kérdező kommentje:

# 17, # 20!

Ha vetted volna a fáradtságot, és megnézed a kérdésben a linket, hamar rájöttél volna, hogy nyári gumit keresek!

Így már értem, hogy miért vergődsz a csúszáson 2 napja.

Én kezdem úgy érezni, hogy elleptek a trollok.

Van téli gumim, egy Hankook IceBear W440, amivel maximálisan elégedett vagyok. Már sokadik telemet autóztam le vele, de mivel fontos a biztonság, és annak ellenére, hogy a mintája még bőven megfelelne, lecserélem következő télre, mert már az öregedés jeleit látom rajta.

Természetesen az is Hankook lesz.

A 4 évszakosról én is úgy tudom, hogy egyik évszakban sem tudja azt, amit a nyárinak kell tudni nyáron, és a télinek télen. Bizonyos esetekben ideális lehet, pl. városi használatra.

# 18!

Nem várok megerősítést! Én azt várom, hogy 15 ezer forint alatt ajánlj elfogadható minőségű gumit, lehetőleg saját tapasztalat alapján.

De adok még linket, hogy válogass te is kedvedre, mert jó a 185/65-ös is.

És tökön szúrom magam, ha ennyi gumi közül nem jó egy se egy nyomorult Suzukira!

[link]

Akkor a két linkből már majd csak találsz megfelelőt nekem! Ne akarj már velem 30 ezres gumikat vetetni!

Bocsánat! :)

2018. jan. 27. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!