Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti váltanátok oktatót bukás után?

Ti váltanátok oktatót bukás után?

Figyelt kérdés

Alapból nem szeretem az oktatóm, már az elején is váltani akartam, de beszéltem vele és visszafogta magát egy kis ideig. Aztán megint folytatta a tuskó stílusát.

Nincs értelme annak hogy újabb 4-5 órákat vegyek és megint megyek vizsgázni, ha már egy kis vizsgadrukk is képes kizökkenteni, akkor inkább veszek még 10-15 vagy akár 20 órát és utána próbálom meg a forgalmi vizsgát, ha már minden manőver a könyökömön jön ki, viszont a mostani oktatómmal nem szeretnék még megint 10-20 órát vezetni, plusz vizsgázni is.

A suliban rendes az ügyintéző, ha rákérdezek hogy ez-meg ez az oktató mennyire normális, kertelés nélkül elmondja amit csak tud, tehát attól nem kell félnem, hogy rosszabbat kapok.

2017. dec. 4. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

váltani válthatsz, de attól, hogy az ügyintéző azt mondja, még nem feltétlenül biztos, hogy te is jól járnál vele. a mostani oktatódról is lehet, hogy egyébként jó véleménnyel lenne. ha nem, valószínű már nem dolgozna a sok negatív visszajelzés miatt oktatóként.

nekem 3 oktatóm is volt. az első az tulajdonképpen nem magyarázott semmit. a második idegbeteg volt, plusz hiába tudta, hogy gyakorlatilag a másik semmit nem tanított, ő csak követelőzött, hogy ezt nekem tudnom kéne, vagy épp rosszul csináltam, mert a másik úgy mutatta...utolsó, 5. forgalmi vizsgámra "szerencsére" lett egy sérülése, ami miatt egy nyugdíjazott kollégáját kellett maga helyett beállítania. vezettem vele néhány órát, sokkal nyugodtabb volt a légkör, értelmesen elmagyarázta, kijavított ha valami nem volt tökéletes. érdekes módon hiba nélkül átmentem.

ennek lassan 8 éve, azóta meg lett hivatásos jogsim, és 3 éve dolgozok vele, szóval biztosan 100%-ban az én hibám volt az, hogy 4x megbuktam...nyilván én követtem el a hibákat a vizsgán, de nem elhanyagolható a nyugodt légkör meg egy normális oktató, aki segíteni akar és nem csak kritizálni meg flegmázni.

2017. dec. 4. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Azon nem gondolkoztál még el, hogy vezetés közben tudnod kell kezelni az ilyen helyzeteket is? Nyilván nem véletlenül buktál meg és szerintem ezt bunkóság másra fogni. Ha lesz egy tuskó utasod majd, akkor karambolozol miatta, mert nem tudtál koncentrálni?
2017. dec. 4. 21:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Saját hibám miatt buktam meg, semmi köze az oktatómhoz.

Itt inkább az a probléma, hogy a bukás után biztosra akarok menni, sok pótórát akarok venni, legalább 10-et, de lehet h akár 20-at, majd ahogy érzem, és ennyi pótórát ezzel az oktatóval nem bírnék ki. Ezért gondolkodom az oktató váltáson.

2017. dec. 4. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
57%
Ha rosszul érzed magad a mostanival,válts oktatót!!!
2017. dec. 5. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!