Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy át mehetek-e a...

Aewy99 kérdése:

Nem tudom hogy át mehetek-e a pótvizsgán. Tudnál segíteni nekem?

Figyelt kérdés
Matekból a tanár 1,88 ra nem adta meg a 2-est és programozából (infós suli) 1,75 re állok, hallottam pletykákat hogy annyira a tanár megadja a 2-est de amikor megkérdezte tőle valaki órán akkor azt mondta hogy nem, próbáltam javítani kaptam egy 3-ast és az utolsó dogán lerontottam magam 1,75-re megkérdeztem a tanárt hogy mennyitől adja meg a kettest, és azt mondta hogy az osztály átlagától függ... Elég sokan állnak rosszúl és nem tudom hogy mit tegyek.. A szüleim eggyátalán nem megértőek, és valószínüleg nagyon ki lesznek akadva... És még annyi hogy mennyire nehéz átmenni 2 tantárgyas pótvizsgán??

2017. jún. 7. 16:06
 1/4 anonim válasza:

Ha infós suliba jársz, akkor eleve nem kéne megbukni matekból és programozásból. Tudni illik a matek kulcsfontosságú, a programozást meg te választottad hisz odamentél..

Mindegy..

Nem nehéz, ha ez megnyugtat.

Szinte mindenkit átrugdosnak valahogy.

Egyszerűen csak készülni kell mindkettőből. Nem tudom hanyadikos vagy, de a kezdeti években nem nehéz bepótolni az anyagot progból, az könnyen fog menni.

A matek meg a szokásos.. Minden feladatnak van szabálya. Ha azokat megtanulod, baj nem lehet.

Azt hiszem kb. még egy hétig tart a suli, és 15.-én fognak véglegesen lezárni. Ha addig próbálkozol és mutatod a tanároknak hogy nem akarsz megbukni és javítani akarsz, akkor jó eséllyel megadják a lehetőséget a javításra.

Ha mégsem sikerül, akkor hát a szüleidnek ezt le kell nyelniük mert más választás nem nagyon lesz. Max. leplezheted valamivel, pl. hogy nem volt elég jegyed és osztályozót kell csinálni vagy ilyesmi.

2017. jún. 9. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha látják rajtad, hogy tényleg át szeretnél menni, akkor valószínűleg nem fognak megbuktatni. Egyébként hova jársz? Legtöbb helyen az 1,75-ös eredmény már kettesnek számít, szóval kötelező ott megadniuk, de vannak kivételek (más szabályok).

A másik, hogy miért szeretnél átmenni? Ha ennyire nem megy, nem gondolkoztál azon, hogy átmenj máshova? Ha el is végzed, ilyen tudással nem sok mindent lehet kezdeni, meg gondolom nem is szívesen helyezkednél el ilyen munkakörben.

2017. jún. 9. 23:35
 3/4 A kérdező kommentje:
2. Válaszolónak, igazából programozás gyakorlatból 5-ös lettem, meg majdnem minden gyakorlati tantárgyból, csak elméleten (amiből buktam) év elején nagyon random figyelmeztetés nélkül íratott velünk dogákat amire nem készültem, és mire észbekaptam már év vége lett >.< De egyébként szeretem a programozást, és megy is csak az elmélet 9.-ben úgy nem jött össze..:c Az első válaszolónak meg köszönöm a támogatást sokat segítettél rajtam, és eléggé megkönnyebbültem.. Tényleg köszi :)
2017. jún. 19. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Így már értem. Az úgy még oké, ha az elmélet nem megy :)

De amúgy milyen szinten tanultok programozni? Én iskolában nem, csak otthon magamtól tanultam először Basic-ben majd Pascal-ban C++-ban és Assembly-ben. Először tök jól ment, örültem is neki, de egy idő után rájöttem, hogy nagyon kevés hozzá a matektudásom. Gimnáziumban végig 3-as voltam, meg is bántam hogy nem tanultam jobban, programozáshoz nagyon jól jött volna :(

2017. jún. 19. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!