Mtz tetejére munkalápa előre és hátra melyilet ajánlanátok? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Mtz tetejére munkalápa előre és hátra milyet ajánlanátok? Ejik ad nagyobb fényt? Úgy hallottam, hogy a ledesek jók nagy a fényük. Előre is ajánlazos lenne? De ha előre is rakok akkor azt menet közbe ugye nem lehet égetni a kressz miatt, mert munkalámpa.
Nektek milyen fajták váltak be, illetve a felfogatást, hogy oldottátok meg?
Válaszokat előre is köszönöm további szép napot!
2017. dec. 2. 18:33
1/4 anonim válasza:
Ledes fényhíd elég jól pirít. A felfogatással nem kell szórakozni egy mtz-n, át kell fúrni a tetőt és kész. Közúton tébnyleg nem használható.
2/4 anonim válasza:
Elől 2 db. 48 wattos, hátra meg 2 27-es jutott. Közúton nem lehet, mert rohadtul vakít, főleg a nagyobb!
Annyira nem drágák, érdemes LED-est aggatni rá.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is a ledesen gondolkoztam. Szerintetek az mem baj ha csak hátra vennék?
2017. dec. 3. 01:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!