Itt arra gondolok, hogy a magyar autópályákon 130-as a sebességkorlát. Na most az a tény, hogy az autósok 70-80%-a nem tartja ezeket be. És hát szerintem eltörölhetnék ezt az egész sebességkorlátot, mint a német sztrádán. Tehát, ha tegyük fel te 130-nál többel mész, és baleset ér, akkor az legyen saját felelősséged, ha 250-el mész, akkor menjél 250-el, legyen a saját felelősséged. Hülyeség ez a 130-as sebességkorlát. Ti, hogy vagytok vele? (kicsit hülyén fogalmaztam, de a lényeget értitek)
az a baj, hogy annyira éretlen vagy, hogy nem érdemes vitatkozni veled. Nem érzed a különbséget pár illegális gyorshajtó és egy általános közlekedési szabály eltörlése közt?
2017. nov. 6. 20:54
12/24 A kérdező kommentje:
De mostan nem kérte senki, hogy ezért nekem gyertek. Feltettem a kérdést, elég lett volna annyit válaszolni, hogy "igen, hülyeség" kész, el tudtátok volna ennyivel. Egyébként meg csak úgy leírtam a véleményem, illetve megkérdeztem, hogy ti, hogyan vagytok ezzel. Senki sem kérte, hogy most itt lecsesszetek érte.
2017. nov. 6. 20:59
13/24 A kérdező kommentje:
Meg most ez nem azt jelenti, hogy én így szoktam száguldozni, nem is mernék 200 fölött száguldozni.
Meg a többi ilyen. Hát ha menni kell, akkor menni kell.
2017. nov. 6. 21:08
15/24 anonim válasza:
ahol megengedett, ott lehet menni. Itthon meg nem lehet és kész. Amúgy kérdező, tudtad, hogy itthon lehet a leggyorsabban menni a német autópályák után büntetés nélkül? Meséld már el, hogy az a marha nagy autópálya mennyiség miért indokolná a korlátozás feloldását??
2017. nov. 6. 21:14
16/24 A kérdező kommentje:
Nem is az a lényeg. Én még mindig azzal vagyok, hogy vezess ahogyan te akarsz, a lényeg, hogy ne veszélyeztess ezzel senki életét. Aki meg nem bírja felfogni, az ne üljön volán mögé. ENNYI
2017. nov. 6. 21:24
17/24 anonim válasza:
Legyen ugy, de akkor savonkent 20-30 km/h.
Tehat Jozsibacsi a Trabanttal nyomja neki a 100-as savban. De ha ot elozi egy kamion akkor ne 200km/h-s savba kelljen besorolnia...
2017. nov. 6. 21:24
18/24 anonim válasza:
Én az M5-ösön járok, Pest-Kecskemét, ott nem jellemző, hogy nagyon többel mennének, tempomat 130-al szoktam menni, pár autó szokott csak megelőzni, azok is jellemzően kis sebesség különbséggel 140-150-el, inkább a 110-120-azók vannak többségben és pont ez a probléma itthon, a német pályához képest, hogy itt csak 2x2 sávosak általában az autópályák és a 250-el érkező elé bizony 110-el is berántják az autót.
2017. nov. 6. 21:53
19/24 anonim válasza:
kérdező, egyre ostobább vagy. tényleg úgy gondolod, hogy
minek a sok hülye szabály, mindenki vezessen ahogy akar?? Nem érted meg, hogy egy bizonyos réteg meg van arról győződve, hogy rajta kívül mindenki hülye? Majd te döntöd el, hogy szerinted veszélyeztetsz-e másokat ?
2017. nov. 6. 21:56
20/24 anonim válasza:
"Na most az a tény, hogy az autósok 70-80%-a nem tartja ezeket be."
Jól mondod, 80% lassabban megy, mint 130. Ha ennek az ellenkezőjét állítod, akkor nem jártál még pályán. Belövöm a tempomatot Budapest-Nyíregyháza vonalon az M3-ason 130-ra, szinte végig a belsőben mehetek, mert jó, ha van 4 autó, amelyik gyorsabban megy és le kell húzódjak. A többi mind lassabb. Pedig én pont azok közé tartozom, akik néha megküldik az autót rendesen, de mégsem kell ide korlátlan sebességű autópálya, ez a véleményem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!