Ha "teherautóval behajtani tilos" utcában lakok, de a cégem telephelye, székhelye a lakhelyem akkor behajthatok?
Figyelt kérdés
Mondjuk én belevágnék akár buszozásba akár teherautózásba, de a vállalkozás címe saját házam lenne ahol "teherautóval behajtani tilos" de a házam előtt épp van 20 méter hely ahová fel tudok állni a forgalom és a kedves gyalogolók zavarása nélkül ( annyi hely, hogy egyszerre három babakocsit toló anyuka-apuka elfér) akkor tárolhatom ott a 3.5 tonnát meghaladó munkaeszközömet?2017. okt. 18. 19:43
1/10 A kérdező kommentje:
Nincs kivéve ez és ez meg ennyi időtől annyi ideig, csak ki van akasztva, "be ne gyere nagy szerkezettel".
2017. okt. 18. 19:44
2/10 anonim válasza:
Elvileg külön kérhetsz engedélyt az útvonal-kezelőtől, de ha nem zavar senkit ott a teherautód, akkor a rendőrök sem fognak foglalkozni vele.
3/10 anonim válasza:
Ja igen. A közterületesek viszont simán megbüntetnek érte, szóval kérdés az is, hogy hol van ez a hely... Nálunk vidéken a közterületesek meg sem fordulnak a jelentéktelenebb utcákban.
4/10 anonim válasza:
Szerinted?
"teherautóval behajtani tilos"
Ízlelgesd még ezt a mondatot.
5/10 A kérdező kommentje:
Ismerek egy buszost aki 3.5t korlátozásos tábla után lakik, bár Ő udvarba tartja a járművet... Közteresek cuki fiúk, itt csak azt piszkálják aki ellenzéki politikus vagy barátja. ( múltok jobbikost azért büntettek meg mert a kommunális hulladék szállítók a kommunális ládáját a utcára tették nem a hídra vissza ) "zavarta a gyalogosokat" :D :D
2017. okt. 18. 19:57
6/10 Alex Fly válasza:
Behajthatsz. Csak teherautóval nem.
7/10 anonim válasza:
Engedélyt kell kérni szerintem.
Más kérdés, hogy mik a helyi szabályok a közterületen parkolásra helyileg.
(Halkan jegyzem meg, hogy nagyra vagy hogy utoljára a többség után szavaztál, de hamarosan újra választások, ha felétek pártállás szerint büntetnek...)
8/10 A kérdező kommentje:
Én is jobbikra szavazok jövőre és 2019-ben is, bár őket nem ismerem, csak a fidzsiket , de amit csinálnak itt az már fáj. Beszéltem cégvezetővel, szerinte lehet parkolni ott ahol én lakom. Köszi a válaszokat.
2017. okt. 19. 15:47
9/10 anonim válasza:
Szerezz egy "Kivéve célforgalom" táblát és biggyeszd alá.
Vagy csak simán takard le a táblát egy kukás zsákkal.
10/10 anonim válasza:
Szavaz a TBTP-re.
(Teherautóval Behajtani Tilos Párt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!