Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szabályos így parkolni?

Szabályos így parkolni?

Figyelt kérdés
A parkolóban még marad szabad hely. van erre valami törvényes szankció [link] Kolléga ezeknél durvábban keresztben áll és még azt mondja jól van az úgy,meg akinek nem tetszik az mind irigykedik rá.
2017. okt. 14. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Elég ránézni ezekre a kocsikra,és máris tudod,hogy igen szabályos,mert ők a határozzák meg a törvényt.

A Kolléga meg csak azt hiszi,hogy irigykednek rá.

2017. okt. 14. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy parkol le ahogy tud csak ne akadályozza a forgalmat. Lehet ők így tudnak parkolni, nem érzik, hogy hol állnak, nem mindenkinek vannak erre kiforrva a képességei, ő lehet csak 220-al tud haladni,előzni lakott területen meg dudálni ha valaki nem indul el sárga-pirosnál vagy épp megáll előtte és parkolni akar párhuzamosan. De van példa Swifteseknél is ( én is Swiftet hajtok ) találkoztam olyannal aki képtelen beparkolni 3 autónyi helyre, vagy ugyan csak Swiftes belső sávba cammog 30-al, vagy nem kell messze menni én 80-al vagyok hajlandó menni 90-es táblánál rossz úton. Mindenkinek vannak rögeszméi, nem kell őket bántani, a képen szereplőket meg végképp nem, lehet siet azért egy ilyen autót nehéz fönntartani nem kizárt, hogy másodállásba megy és beugrik kenyérért és megy is nyomni a 12 órát a gyárba.

Kolléga lehet arra utal, hogy irigykedik a parkolóhelyre, mindenből kettőt akar, így a Lidlibe is elfoglal még 1-et. Örülj neki, hogy nem mozgáskorlátozott parkolóhelyeket gyűjt ilyen formában.

2017. okt. 14. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem, a Kresz is világosan leírja, hogy nem lóghat át az autó a vonalon oldalt se.

Az már más téma, hogy valaki nem tud parkolni vagy pedig egy ökörhugyozás. Mert erre is van példa, fiatal huszonéves suhanc színes széldzsekiben, napszemcsivel, vödörsapkával a fejben a múltkor úgy állt be elém keresztbe és neki ez teljesen természetes volt. Na őróla pont nem hiszem el, hogy nem tud vezetni/parkolni, egyszerűen csak egy korcs proli és szerinte ez menő. Ha egy 80 éves száll ki belőle azt mondom oké, ő már csak erre képes.

A másik fele a napbarnított társaság, aki ezzel a Merciel is leparkolt. A harmadik meg az anyuka nem tud parkolni kategória.

Én viszont azt tartom szánalmasnak, hogy ezt valaki lefotózza. Honnan tudja, hogy az autó miért állt úgy? Mert van mikor nekem is így kell beállnom, mivel a többiek is így álltak be és már csak az az egy hely maradt. És akkor rákerülök a képre, mintha bármi közöm lenne hozzá.

2017. okt. 14. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as!

Igazad van,de azért ne legyél annyira naiv,hogy elképzeled,hogy ez a két tipikus prolikocsi vezetője egész véletlenül nem tudott rendesen beállni.

A többi "kisautó" érdekes módon rendesen parkol.

2017. okt. 14. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezeken a parkolókon látszik, hogy szélesebbek, mint a normál parkolóhelyek, ezek az ún. "Szőke nő" parkolóhelyek, amiket azoknak csinálnak, akik nem tudnak szűkebb helyre beparkolni (férfi is van ilyen). Amíg nem lóg át a vonalon, addig szabályos.
2017. okt. 15. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem szabályos, de teljesen érthető, ha van elég hely a parkolóban.

Ha valami drágább autóm lenne, akkor én is így parkolnék, hogy a kismamák meg a nagymamák ne csapják neki a swift ajtaját.

Nem tudom megérteni, hogyha üres a fél parkoló, akkor ez mégis kit és miért zavar?

2017. okt. 15. 10:03
 7/7 Alex Fly ***** válasza:
65%
Végül is a vonalon belül marad, ergo szabályos. Mondjuk aki ennyire nem tud beállni egy ekkora helyre normálisan, annak nem kellene erőltetnie a gépjárművezetést...
2017. okt. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!