A "30-as övezet" kezdetű táblát mi hatálytalanítja?
Figyelt kérdés
Balassagyarmaton több helyen is van 30-as övezet kezdete tábla, de "30-as övezet vége" tábla sehol sincs. Tudtommal egy sima kereszteződés nem érvényteleníti ezt a táblát, mert alapvetően egy nagyobb területre szól, voszont akkor hol az érvényesség vége? Mi a szabály Balassagyarmaton a buszpályaudvar környékén és az Ipolypart utca teljes hosszában és környékén? Köszönöm!2017. szept. 28. 23:03
11/16 anonim válasza:
Rengeteg utcán végigmentem most, de nem találok sehol övezet táblát.
12/16 anonim válasza:
visszafele ellentétes oldalon lesz "Vége" tábla...
ha a város széle akkor lehet, hogy nincs "Vége" tábla befele mert vége a városnak is....
13/16 A kérdező kommentje:
A google maps-on lévő képek évekkel ezelőtt készültek, az akkori 30-as korlátozó táblákat azóta lecserélték zóna táblára. Ma végigmentem két érintett útszakaszon és csak a zóna kezdete táblákat láttam, a nagy főút felé vezető kijáratoknál nem láttam zóna vége táblát. lehet hogy van valahol, de én úgy tudom, hogy minden lehetséges kijárathoz kell tenni, de ismétlem és egyet sem láttam ma. Nagyon rendbe kéne ezt tenni, vagy ne mérjenek a rendőrök! Remélem olvassa ezt eg illetékes is.
2017. szept. 29. 18:08
14/16 anonim válasza:
Írj levelet a polgármesternek, hivatalból köteles válszolni, ha közérdekű kérdéssel fordulsz hozzá
15/16 anonim válasza:
Kérdező a 13.-ban! Ha lassabban haladsz, azért nem fognak lefotózni. Ez rossz érv.
16/16 anonim válasza:
Ipolypart út-Bercsényi út kereszteződés, Bajcsy-Ady kereszteződés, Mikszáth-Ipolypart út kereszteződés, bíróság, főút háztartási bolt. Itt mind van övezet vége tábla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!