Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Azt mondja neki ütköztem, de...

Azt mondja neki ütköztem, de nem érintkezett a két kocsi! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nö nem vette észre hogy mellette vagyok a piros lámpánál. Én egyenesen haladtam tovább az úton de ö a tölem balra lévö sávból jobbra akart kanyarodni tehát teljesen belémhajtott volna ha nem rántom jobbra a kormányt! Szerencsére a jó reflexemnek köszönhetöen nem ütköztünk. De ö kipattant az autóból hogy én nekimentem. Azt hittem azért száll ki hogy elnézést kérjen hogy majdnem belém jött... Se az ö se az én autómon nem volt még egy karcolás se! Elkérte a biztosítóm adatait és a nevem de mikor én kértem az övét nem adta oda. Elhajtott. Elmentem a rendörségre hogy elmondjam mi törtért ugyanis nem hibáztam és nem koccantunk. Rendör megnézte a kocsim és látta nincs rajta karc! De azt mindta nem tud többet tenni. Jegyzökönyvet felvette. De én nem akarok fizetni ha a nö kitalál valamit amit a kocsiján javítani kell és a biztosítom rám veri! Mit lehet tenni? Teljesen kivagyok hogy ilyen megtörténhet?
2017. szept. 17. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Minek adtad oda neki az adataidat?
2017. szept. 17. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy pancser vagy! Rendőrt kellett volna rögtön hívnod, akkor nyugodtan alhatnál.
2017. szept. 17. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Adatokat megadni? Minek?

Hajtottad volna el napkelet irányába mindenféle kötőszavakkal megtűzdelve a mondandódat. Közben meg előkapni a telefont, fényképezni az autóját, a rendszámát és őt magát.

2017. szept. 17. 11:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát mostmár csak abban reménykedhetsz, hogy a pasija/férje okosabb és nem fog történni semmi. A rendőrség mindenesetre jó döntés volt. A biztosítódat is érdemes lenne felkeresni, bár sem rendőrségi jegyzőkönyve sem betétlapja nincs, hogy te okoztál kárt.

Jövőre nézve jó tanács, hogy higgadtnak kell lenni, elő kell venni a betétlapot és kezdje el tölteni, majd a biztosítok lelevelezik. Egyből mindenki sokkal együttműködőbb lesz.

2017. szept. 17. 12:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Megijedtél tőle?!
2017. szept. 17. 12:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Látod hogy le akar húzni, te meg hagyod neki. Hát gratulálok, nagy madár vagy te.

Ha egyből rendőrt hívsz, ő megállapította volna, hogy nem történt koccolás. Bár feltételezem, ha kicsit határozottabban lépsz fel, a nő magától tovább megy, elég lett volna "megfenyegetni" a rendőrrel.

2017. szept. 17. 13:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Jól írják, hülyeséget csináltál. (Oké, tudom, az ijedséget nem mindenki viseli jól).

De ne aggódj, ha nem adtál át aláírt baleseti bejelentőt, amin elismered a károkozást, akkor a nevedet leginkább csak valami vuduvarázslathoz tudja felhasználni.

Esetleg van egy összetört autója is otthon, és azt akarja rád verni, mondván, a bejelentő átadása előtt elporzottál, de ezt meg meghiúsítja a rendőrségi jegyzőkönyv.

2017. szept. 17. 13:30
 8/12 A kérdező kommentje:
A kocsiról csináltam fotót és a rendszámról is. A rendörségen leadtam ezeket. De mint mondtam a kocsikon sérülés nem történt mivel nem koccantunk! Nem tudom mit akar hiszen nincs semmi kár! Nem tud semmit kezdeni a semmivel!
2017. szept. 17. 13:48
 9/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom hogy a biztosító nem hülye, ha a nö valamit is tesz ellenem a biztosítónál én tagadni fogom hogy történt és ha a kocsikat megvizsgálják látszik nincs hiba rajtuk... Vagy ezzel az erövel összetörhetném a kocsim és az elsö arra járóra rámutatok hogy ö volt? És a biztosítója kifizeti az én kárjaim?
2017. szept. 17. 13:54
 10/12 Alex Fly ***** válasza:
100%

Valami nekem nem tiszta...

A nő a tőled balra levő sávból akart jobbra kanyarodni, rád húzta a kormányt és még ő pattog? Vagy valamit félreértettem?

2017. szept. 18. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!