Ha a füves területre teszem a kocsi elejét merőlegesen akkor megbüntetnek a közteresek? ( google utcakép )
Nos, kezdjük ott, hogy meg lettem fenyegetve, hogy szétverik a kocsimat. Ezért a ház előtti részt ami közterület bekameráztam, kvázi közterületet figyel a kamera. Most a "helyemre" parkolt egy csávó ( nincs vele gond hisz közterület és oda parkol ahová akar) épp annyi hely van, hogy merőlegesen felférjek a fűbe kéne tenni a kocsi orrát és pont látszana a kamerán.
Ilyen a hely ( direkt nem a saját utcánkat raktam be sőt még város se stimmel, csak úgy random)
Úgy nézzétek, hogy az a fekete Passát nem lenne ott, de a két fa közé parkolnék. Most ez kivételes lenne, mert a amúgy szabad szokott lenni a hely. Ja és meg se közelíteném a járdát, ahol lakom ott az a füves rész nagyobb.
Szóval kapok büntetést? Vagy inkább akkor ne aludjak, és figyeljek a kocsira? Kamerát nem tudom átállítani.
Valószínűleg nem.
De attól is függ melyik város.
Pl. Pesten egyes kerületekben szívesen osztogatnak kerékbilincset akár ilyenért is, míg vidéki városokban elnézőbbek.
Igazából ha a kerék nem a füvön áll és marad 3 méter hely az úttestből, akkor nem nagyon lehet belekötni.
Közterületet te nem kamerázhatsz be, ezért már megbüntethetnek. A fűre nem parkolhatsz fel. Ezért is.
Ami teljes homály nekem: Mire jó ez az egész?
van engedélyed a kamerára?
máshol is ki tud veled baszni, nem csak a házad előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!