Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki a joksinak...

Hogyan kezdjek neki a joksinak? Milyen kocsit vegyek?

Figyelt kérdés
Jövöre le szeretném rakni a jogsit de azer ugy szeretnek oda menni hogy a naggyát tudom. A kocsiválasztásvan is szeretnek segitseget kerni olyat szeretnek ami keveset fogyaszt termeszetesen es azert nezz ki valahogy

2017. jún. 15. 17:07
 1/6 anonim válasza:

Én pár évvel ezelött a Ford KA-n tanultam meg vezetni (itthon) !!!

Imádtam azt a kocsit... keveset fogyaszt, megy mint a golyó és még pofásan is néz ki.

A tanuló autóm egy 1.0-ás Suzuki Swift volt, azt nem igazán csipáztam, de végül elsőre átmentem vele.

AZ én ajánlatom, szigorúan a Ford KA.

Első autónak az több, mint tökéletes választás, kivéve, ha van pénzed egy másik árkategóriára.

2017. jún. 15. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Először el kellene végezni a 8 általánost, addig nem kaphatsz jogsit.
2017. jún. 15. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt tudom en mar felso iskolas vagyok 17 eves

Koszi 1 es

2017. jún. 15. 20:35
 4/6 Alex Fly ***** válasza:

Először inkább magyarul tanulj meg, anélkül a többi sem fog menni. Utána nekiállsz a tanfolyamnak, elvégzed és ha minden vizsgád megvan, akkor ráérsz gondolkodni azon, milyen autót vegyél. Addig úgy sem érdemes megvenned, amíg nem használhatod -ugyanúgy fizetni kell rá mindent, mint ha közlekednél vele.

Ha úgy akarod elkezdeni a tanfolyamot, hogy a nagyját tudod, akkor kezdd ezzel:

[link]

2017. jún. 15. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Jövő évig még rengeteg minden változhat a kreszben. Felesleges most tornázni rajta.

Előbb jobb ha megvan a papírod róla. A jogsi kb 200 alatt nehezen áll meg, az autó átírás + biztosítás is 100 alatt nincs meg, vételáron felül és egy normális autó sincs 300 alatt. Ami kinéz valahogy pedig 500 körül kezdődik és általában költeni kell még rá.

Kocsi a papír után bőven ráér, felénk az oktatók nagyon nem díjazzák ha valaki úgy megy oda hogy "tud" vezetni, ilyenkor kivisz forgalomba és ad egy olyan feladatot amivel megszívat. Csomó rossz szokást felvesz egyedül az ember ami vizsgán nem jön jól.

Én most tavasszal vettem a kocsim, fél éves volt ekkor a jogsim (ez kereken 200 volt, úgy hogy minden meglett elsőre, alap óraszámmal, egy bukás 50ezerrel dobja meg kb). Az autó 18éves, kis 1.4-es ferdehátú, 2évig még nem kell hozzányúlni de utána már igen, megkímélt, garantált 160ezerrel vettem első tulajtól. mindene magyar, de vannak rajta fényezés sérülések parkolási hibák, új gumiszett kellett rá (65ezer volt kapásból) így volt 480ezer. Ez egy alkalmi vétel volt mert az első voltam aki hívta, ha később hívom és nem megyek aznap, már nincs meg! Tehát jó autót ki kell fogni nagyon! Az átírás 50ezer volt, a biztosítás egy évre 89ezer lett. 5 literes fogyasztása van hosszútávon, de vegyesbe/hegyvidéken felkúszik 7ig.

2017. jún. 16. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Joksinak sehogy :) Jogsinak a fentebb leírták talán :)
2017. szept. 17. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!