Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Létezik még megkenés forgalmin?

Létezik még megkenés forgalmin?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre, nekem 16 éve van már jogosítványom, viszont nemrég hozzám vágták hogy abban az időben még simán megkenték egy tizessel a biztost és biztos volt a vizsga. Én nem kentem meg, elsőre sikerült, de ha pl 3. szorra sem sikerült volna, már lehet gondolkoztam volna rajta, mert az oktatóm is anno szóba hozta.

Ui: Várom a troll hozzászólásokat is akik vajas/zsíroskenyert akarnak kenni :D

2017. aug. 30. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Hallottam olyat hogy a vizsgáztatók/oktatók már olyan bérezést kapnak, hogy "ne érje meg" elfogadni 10-20e ft-ot ami nagy butaság :D Ha nekem 300at fizetnének, buta lennék nem elfogadni, pénz az pénz. Innentől pedig már csak az ember hozzáállásán múlik. Én pl még 20e ft-al sem mernék oda állni, mert lehet elzavar, 50e meg már sok, inkább akkor veszek plusz órát, jobban felkészülök.

Akinek meg már PÁV-ra kell mennie, az gondolkozzon el való-e neki a vezetés.

2017. aug. 30. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
mivel még mindig ugyanaz a vizsgáztatás rendszere, így megteheti, aki megakarja. szerintem régen se volt ez semmivel sem "népszerűbb", akkor is gondolom voltak olyanok, akik elrakták a pénzt, aztán megbuktattak, és utána merj panaszt tenni ellene...:D
2017. aug. 30. 15:28
 3/11 anonim ***** válasza:
46%

Régóta olvasgatom itt a gyakori-n is a hozzászólásokat, és úgy látom, még mindig dívik a vizsgabiztosok megkenése...

Szóval még nem ment ki a divatból. :-)

2017. aug. 30. 15:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Sőt, sokan azt hangoztatják, hogy másképp nem is lehet átmenni.

(Ami nyilvánvalóan nem igaz.)

2017. aug. 30. 15:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Mivel az egyik legkorruptabb mutyi ország vagyunk európában miért gondolod ,hogy pont a jogsi szerzés lenne tiszta? Nyilván vannak tisztességes vizsgabiztosok is ,tehát nem lehet mindenkit megkenni,de az oktatók tudják ki az akit érdemes és hatékony.
2017. aug. 30. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Létezik, de oktatótól és vizsgabiztostól függ, ha az oktató nincs benne, akkor felejtős akkor is, ha a vizsgázó hajlandó lenne fizetni, a visgabiztos nem fogja az állását kockáztatni azzal, hogy a vizsgázótól ő fogadja el a kenő pénzt.

Vesztegetés nélkül is le lehet vizsgázni, az sem igaz, hogy kötelező buktatási kvóta van, bár ezt még egyes oktatók is terjesztik (nekik is jut a vizsgabiztosnak szánt összegből)

2017. aug. 30. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
41%
létezik. csak nem 10 ezer, hanem 30, és nem biztos a vizsga, hanem akkor van esély átmenni.
2017. aug. 30. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Mekkora balfa**sznak kell lenni, ahhoz, hogy ha csak valaki igy tudja megszerezni a jogositványt....

Mondjuk látszik is az utakon, hogy ki az aki igy szerezte meg....

2017. aug. 30. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Sokszor teljesen jól vezető emberek is odaadják, amit kell, mert biztosra akarnak menni.
2017. aug. 30. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
A megkenés az semmi, sokan "levelezőn" végeznek.
2017. aug. 30. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!