Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nehéz autót vezetni ismertek...

Nehéz autót vezetni ismertek olyan személyt aki nem ment át a forgalmin?

Figyelt kérdés
2017. márc. 7. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez valójában két kérdés. A válaszok pedig:

- Nem.

- Igen.

2017. márc. 7. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Autót vezetni nem nehéz, viszont rengetegen nem tudnak vezetni ettől függetlenül. És ezalatt a jogosítvánnyal rendelkezőket értem. Egy frissen megszerzett jogosítvány önmagában csak annyit jelent hogy hellyel-közel szabályosan tudsz közlekedni és elégséges szinten tudod kezelni az autót. Igazán csak akkor mondhatja magáról valaki hogy "jól" tud vezetni amikor már több tízezer/százezer balesetmentes kilométer van a háta mögött. (Most az önhibáján kívüli baleseteket nyilván nem számolom ide) Most én ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy attól semmiképpen sem kell tartanod hogy nem tudsz megtanulni vezetni, mert nem nehéz (persze nem megy egyik pillanatról a másikra), viszont ahhoz tényleg rutinra van szükséges hogy magabiztos sofőr legyél. Második kérdésedre válaszolván, igen ismerek olyat aki nem ment át a forgalmin. Többek között én is megbuktam az első vizsgámon, túlizgultam. Ezen túl kell esni ilyenkor, és a következő vizsgára koncentrálni.
2017. márc. 7. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!