Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek?

Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sok biciklis által felvett videót nézek amin valami suttyó sofőrrel találkoznak. Alapvetően ezt én is megvetem hogyha valaki szándékosan bunkózik egy biciklissel. De amikor azt látom hogy akkora veszély nem fenyegette a biciklist de neki muszáj a sofőrt és az anyját melegebb éghajlatra küldenie majd miután utoléri akkor neki muszáj valamit bunkóan odanyögni a sofőrnek olyankor azért ezekről a személyekről lesz egy véleményem. Tehát arra szeretnék kilyukadni hogy a biciklisek szinte már magukat egyből áldozatnak tekintik néhány esetben.

Ezzel a kérdéssel nem szeretnék vitát szítani csupán csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.

2017. aug. 10. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Bringás+autós vagyok....

Ha tényleg veszélyesen előzte meg egy autós akkor jogos a kiakadás, de a youtube tele van olyan videókkal ahol már minden kis dolgon kiakad a bringás...

sőt, már úgy teker szerintem, hogy alig várja, hogy valakinek nekiugorhasson...

szánalom :)

2017. aug. 10. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Első nagyon jól leírta. Én úgy érzem, hogy van a bicikliseknek egy nagyon széles rétege akik erre rejszolnak.
2017. aug. 11. 07:30
 3/5 Alex Fly ***** válasza:

Akkor alighanem azzal is tisztában vagy, hohy egyetlen kerékpáros sem úgy indul el, hogy majd jól elütteti magát. A youtube-on szereplő felvételek nem pár perces utak termékei. Azért a gépjárművezetők túlnyomó részével nincs semmi baj, a videókon szereplő tulkok általában kirívó módon veszélyeztetik az embert.

Aki szabályosan közlekedik, annak nincs esélye ilyen filmekben szerepelni. Aki nem, annak semmi keresnivalója az utakon.

2017. aug. 12. 04:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy direkt elütteti magát. Hanem direkt közkeledik tapló módjára, ha már most ez a kifejezés illik ide :) Pont azért, mert akkor majd jól felveheti, jól kivághatja, hogy ő miért volt tapló, jól felrakhatja a netre, aztán a sok hasonló idiótával meg jól megmondhatják a magukét.
2017. aug. 13. 12:39
 5/5 Alex Fly ***** válasza:

Ha megnézed a videókat, nem a kerékpáros közlekedik tapló módon, hanem az a másik járművezető, aki miatt ez felkerül.

Persze ha az ember elolvassa a kommenteket, akkor látható, hogy sokak szerint az a kerékpáros a tapló, aki szabályosan közlekedni szeretne at úton.

2017. aug. 14. 08:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!