Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy magasabb kategór...

Igaz az, hogy magasabb kategóriájú PÁV-nál mégha sikertelen is lehet alacsonaybb kategóriát kapni?

Figyelt kérdés

Hello,

Azért írok, mert néhány fórum oldalon azt olvastam, hogy ha mondjuk valaki PÁV II-t akar, akkor érdemes PÁV 1-re jelentkezni, mert még ha az nem is sikerül, lehet megadják a PÁV II-t. Ez igaz? Vagy amelyik kategóriára mész csak azt kaphatod meg?

És még annyit, hogy ha mondjuk csinálok egy PÁV I-t de nem érdekel és nem hosszabbítom meg, attól még a pÁV II megmarad?

2017. aug. 8. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem igaz.

Nem.

Csak azt kapod(vagy nem)amire jelentkeztél.

A PÁV nem játék.

2017. aug. 8. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak régebben volt így. Célozd meg a PAV II-t! Az nem olyan vészes, nem évül el, és a kék lámpásokon kívül mindenre jó.
2017. aug. 8. 12:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen a PÁV II a cél, mert nem akarok megkülönböztetettel melózni, csak tudom, hogy régebben voltak ilyen dolgok, hogy megadják a lejjebbi kategóriát ha azt eléri az ember. Köszönöm mégegyszer :)
2017. aug. 8. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a páv2 fog kelleni a személyszállítás miatt. Azt tanácsolták, h ne csak a pav2-őt, hanem a páv3 vizsgadíjját is fizessem be, így, h ha nem jön össze a 2, akkor a 3-ast megkaphatom, és akkor még árut fuvarozhatok
2017. aug. 8. 15:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi .)

Igen, ezen énis gondolkodtam, de azért úgy igen húzós. Ráadásul mivel ahogy hallom a pénzre megy inkább, hisz az egész világon sehol máshol nem bohcókodnak ilyen idi*ta vizsgával csak itt, ezért simán elis kaszálnak márcsak a miért ne miatt.

2017. aug. 8. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi a f@ sz?

Tisztában vagytok egyaltalán mi az a PAV vizsgálat? Nem a piacon vagytok hogy megveszitek.....

Pav 1-2-3 egy árban van... Te csak egyre jelentkezhetsz....

Jelentkezesed után jön postán egy csekk, amit befizetsz.... és úgy mehetsz oda. Ha a vizsgalat napjára oda mész es nincs befizetve nincs vizsgálat.

Ez hatosági vizsgálat, és nem egy piac. Nem sikerül nem sikerül..... nincs oylan hogy akkor a pav 3-at kérem.....

2017. aug. 8. 19:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk nekem meg pont, hogy egy piaci semminek tűnik az egész. Az egézs világon, teljesen mindegy, mennyire magas rangú és gazdag országba megyek, nem kérik.

Emellett, nem mutat valóságot, csak egy 3 órás intervallum eredményét.

Szimpla pénzlehúzás az egész, amit azért találtak ki, hogy még tovább szivasság a Magyarokat egy valójában nem létező dologgal.

2017. aug. 8. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem ez volt a kérdésed, nem kötelező a pav vizsgálat, maximum nem fogsz Magyarországon dolgozni.....

Másrészt kicsit komolyabban kellene venni, mert barmennyire is egyszerű, amikor en voltam elég sok embernek nem adta oda a pszichológus......

2017. aug. 8. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!