Németországban komolyan gondolják, hogy 60km/h val szabad csak haladniuk főúton a kamionoknak?
Ez borzasztóan balesetveszélyes, gondoljatok bele az autósokat folyamatos előzésbe kényszerítik. Mert ügye ott főúton 100km/h-val lehet menni.
Mondjuk én autóval is szeretek 60-al menni mert lehet nézelődni meg inni-enni és jó a reakció idő még, de 90-nél már nem...
"ki mondta, hogy csak 60-nal szabad nekik haladni?"
Mondjuk az StVO? :D
Gondolom ott is csak az megy fűúton akinek ott van dolga, a többiek pályán nyomják.
Magyarországon is csak max hetven.
Sőt. Még autóúton is csak annyi.
Itthon 70, de engem még 90-nél is megelőz néha kamion, pedig 88 a tiltás, nem értem.. gps és a km óra is 90-et mutat és akkor is elhúz mellettem.
Minden esetre furcsa nekem ez, meg az egész tiltásos cucc is, miért nem engedik 100 körül menni őket mindenhol? Nem nagy sebesség az.
Lehet, hogy neked furcsa, de környezetvédelmi szempontból nem az.
És ez még hagyján, de a 45-tel haladó smkp-t, sőt a 25-tel szüttyögő kerékpárost is képesek (vagyunk) kilométereken keresztül követni, ha nem lehet biztonságosan megelőzni. Itt ilyen a közlekedési kultúra. Persze idióták itt is vannak, de aztán gyakran kiderül, hogy k-európai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!