Gumiszervizt szeretnék nyitni. Kb mekkora tőke kell az induláshoz, és milyen gépekre van szükség?

A kérdésre ugyan nem tudok válaszolni, de biztos, hogy kell neked egy gumiszerviz, mikor azt sem tudod, hogy mi kell hozzá?
(a legnagyobb jóindulattal kérdem)

hát ne haragudj de ha azt se tudod mi kel egy gumi szervizhez akkor inkább ne is fogj bele.
De ha tudni akarod akkor elsőnek kell egy telep hely ahol a berendezés van meg ahol tudod fogadni a kuncsaftokat majd kell egy olyan gép amivel letudod szedni a gumikat nem tudom mi a neve pontosan na de mind egy tudod miről van szó meg centrírozó gép is kell és egy pár szerszám se árt pl emelő kulcsok stb.
a centrírozó gépnek az ára kb 200-300 ezer forinttól kezdődik a gumi leszedőnek nem tudom de biztos nem olcsó ja és úgy tudom ezek sűrített levegővel működnek így még azt is meg kel oldani.
hogy mennyi az attól függ hogy van e hely meg milyen szerszámok vannak milyeneket veszel de készülj fel hogy nem lesz olcsó.
előszöris az első két válaszolonak üzenem h menjen a pcsába a hasznos válaszával...
harmadiknak: hely van...ezt a kettot magamtol is megfejtettem,árra lettem volna kivancsi,es h esetleg ezen kivul mi kellhet még...gondolok itt pl. gumiabroncs javitasara...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!