Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi penzre lenne szuksegem...

Mennyi penzre lenne szuksegem az indulashoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnek egy kis vallalkozast nyitni. Gyors bufe,pizzeria ilyesmire gondoltam. Mondjuk egy nagyobb varosban Nagykanizsa,Budapest. Mennyi penzre lenne szuksegem hogy el tudjah indulni. (A helyiseget berelnem,nem olyan nagy luxus helyre gondoltam) Ha valaki nyitott mar valami uzletett azoknak a tanacsit szivesen elfogadom.
2011. szept. 17. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
kb 200 ezer Ft, de ebbe nincs benne a bérleti díj.
2011. szept. 18. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Bérleti díj, berendezések, alapanyag költség, és ha kell alkalmazott, akkor nyilván az alkalmazotti bér. Ezek után szükséged lesz egy könyvelőre, ami havonta 30 és 40 ezer forintra rúg. Egy vállalkozást elindítani, a bejegyzési illetékkel, és az ügyvéddel együtt nagyjából 100-120 ezer HUF. Ennyi jut most az eszembe, de nyilván ha hitelből szeretnéd megoldani, akkor a havi törlesztőrészletet is bele kell kalkulálnod. Olyan egy és másfél millió forint közötti összegre kell szerintem számítani.
2011. szept. 24. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!