Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tennétek akkor ha látnátok...

Mit tennétek akkor ha látnátok, hogy az autótokba valaki próbál egy kulcsot?

Figyelt kérdés

Ma kinéztem az ablakon és látom, hogy 4 srác egy kulcsot próbálgat az autóm csomagtartójába, mire kiértem már nem voltak ott.

Kicsit aggódok, hogy elviszik este...

2017. júl. 29. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:

vedd ki az akkut. lazítsd meg a kerekeken az anyát.

tegyél szöget az ülésre párna alatt

esetleg egy A4-es papírost az ülésre, hogy láttalak ma este négyeteket, nagy felontású kép van rólatok vidd el a kocsit és holnap már a börtönben lesztek.

2017. júl. 29. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Van róluk 1 megapixeles képfelvétel... kamera nézi a kocsit, de nem megyek vele semmire.
2017. júl. 29. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha értékes kocsi, akkor vidd el egy biztonságtechnikai céghez. Van már elérhető áron többféle riasztó is, köztük egész komolyak is, saját akkuval, gps nyomkövetővel. Bár ha kulcsos a csomagtartó, akkor félő, hogy nem mai gyerek lehet a kocsid...
2017. júl. 30. 07:49
 4/7 A kérdező kommentje:

21 éves Fiesta, igazából ha ellopnák évek mire lenne egyáltalán autóm, ez is olyan 150 ezerét vettem és 1 év volt mire szép lassan megcsináltattam. Szóval nem nagy érték, de nekem az munkaeszköz is egyben szóval mehetnék a levesbe elvinnék. Ezért is figyeli egy kamera meg fedélzetit is használok..

Nyomi helyzet, de ez van, ilyen egy szoc. gondozó helyzete ( nénikhez-bácsikhoz járok ki saját költségen) csak, hogy értsétek , hogy miért vagyok csóró és miért számít egy 250 ezer forintos autó.

2017. júl. 30. 07:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy bekapcsolt telefon van benne , elvileg telefonos beazonosítás működik, persze elvileg mivel tudhatjuk, hogy a rendőrök nem igazán foglalkoznak lopásokkal, inkább traffiznak.
2017. júl. 30. 08:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető, nem kell ahhoz sl Merci, hogy féltse az ember. Viszont ebben az esetben nem célszerű rákölteni egy riasztó árát, mert aránytalan kiadás lenne az autó értékéhez képest. Ami még jó ötlet lehet, az a kormánykerékre fogatható lopásgátló kormányzár. Láttam ilyet már több helyen is.
2017. júl. 30. 08:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! Köszönöm.,
2017. júl. 30. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!