Mi van az autótok csomagtartójában?
És most a kötelező dolgokon felüliekre gondolok. Ugyanis ma elmentem bevásárolni, és olyan mérges voltam, mert a férjem éppen, hogy egy túlélő felszerelést nem tesz be. Én meg nem tudok bepakolni.
Azt nm mondom, hogy felesleges, de ma megütött a guta.
Ami nálunk volt.
Ablaklehúzó, esernyő, szerszámos láda (nem a kötelező tartozékokkal, porral oltó készülék, láthatósági mellény, pokróc,zseblámpa, kutyakonzerv, száraz macskatáp (hátha egy kóbor kutyát talál, aki meg kell etetni), összecsukható láda.
Több garnitúra csillag-villáskulcs, crova, két krokodilemelő, mini satupad, ládákban csavarok, bilincsek, kábelsaruk, drótok. Vontatókötelek, spaniferek, némi lánc, pár garnitúra ékszíj, magasnyomású cső befecskendezőszivattyúhoz (régebbi Iveco, Renault és Mercedes tgk, RÁBA-MAN motor, azaz Ikarus), légrugók, ablaktörlő karok és -lapátok, visszapillantó tükrök. A hátsó ülés le van hajtva, és néha majdnem beleér a hátsókerék a kerékjáratba.
Amúgy Lada 2104 -kicsit brutálisabban telipakolva, mint szegény jó Rambo mesteré volt (bár igaz, a tetején nincs semmi).
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!