Kezdő vezetőként más is nagyon béna volt?
Már nem oktató mellett vagyok. :)
Ott egyre ügyesebb voltam, pl onnan láttam, hogy már nem 20-szal mentem a 30-as zónában, hanem bizony oda kellett figyelnem, hogy tartsam a 30-at.
Már magabiztos voltam a jobbkezes utcáknál, kanyarodásnál.
Most félelmetes még az oktató tanácsai nélkül és a családi autót is szokni kell.
Ráadásul pl rájöttem, nagyon kell figyelni a besorolás rendje táblára, kanyarodni tilos táblákra, útburkolati jelekre. Már nincs ott az oktató, aki súgjon, aki ahol kell, kihangsúlyozza, hogy a következő LEHETŐSÉGNÉL kanyarodjak balra, ez milyen tábla volt....
Igen, én csak azt hittem , hogy vezetésben van tehetségem mert másban soha nem volt, mindent elbaltáztam, mikor meglett a jogsim akkor meg féltem vezetni, hozzájött, hogy szülők féltettek szerintük ha nem viszek valakit magammal azonnal megdöglök az első kanyarba, így nem is sokat vezettem, napi 5 km-t. Most már lassan 1 éve nem tudom mit kezdjek az életemmel mert mindenhez tehetségtelen vagyok. De van egy volt osztálytársam Ő olyan, hogy akármibe is kezd versenyen dobogós lesz. Neki a vezetés pikk-pakk ment, első órán ráérzett.
Mindenki más.
Szerintem ez normális.
Viszont ha nem muszáj, ne a nagy forgalomban gyakorlj még.
Kevésbé forgalmasabb helyeken lehet gyakorolni a családi autótokkal az elindulást, fordulást, sebváltást, parkolást stb..
Ha már magabiztosan mennek ezek, megszoktad az autót, akkor ki lehet menni rendesen a forgalomba és ott figyelni a többi dologra.
De először meg kell szokni az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!