Van felnivalom ha az exem jelenti hogy magyar rendszammal kozlekedtem ausztriaban ugy hogy azota Mo-on hagytam az autom?
Miii? Ő akar felnyomni, miközben a polizei nem állított meg? Ne nevettesse már ki magát... ...az osztrák rendőröknek is van jobb dolga, mint egy nehezen vagy sehogy sem bizonyítható, hetekkel/hónapokkal ezelőtti dolog után járkálni. Meg te is írod: büntetés HA elkapnak.
Érted, emberek ilyenen aggódnak, közben meg volt ismerősöm, aki a saját, magyar papíros Golfja rendszámtáblájával és forgalmijával hozta az ugyanolyan színű Golfokat haza bontani... :D
Nem cagyok direkt hulye csak pszchesen kesz hogy o akar kicsinalni engem mikozben o hazudozott ezert mondtam hogy hagyjuk egymast beken.
Nyilvan em akarok buntit fizetni de ha sor kerul ra mar nem erdekel csak ne fenyegessen tobbet. Csinalt fenykepet ahol parkolok, munkaba is jartam az autoval de mar les.arom.
Tegnap este felhivtam a frauhilfet ma kerek idopontot ahol elek. Kapok jogi tanacsot, vedelmet is valszeg mondta a nő. Megkerdezem az autos dolgot ott.
Mondta a holgy segitenek levelet irni ultimatummal hogy el jell vinnie azt a par dolgot kulcsot visszaadni stb. Ha nem viszi el akkor kidobhatom. Ha kulcsot bem adja lakatot nem veszi le a pincemrol akkor jonnek a tovabbi dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!