Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van felnivalom ha az exem...

Van felnivalom ha az exem jelenti hogy magyar rendszammal kozlekedtem ausztriaban ugy hogy azota Mo-on hagytam az autom?

Figyelt kérdés
Ausztriaban dolgozom es az ex nem hagy beken nala van a kulcsom nem adja vissza! Jelenteni akarom de felek engem is megbuntetnek akkor!

#büntetés #ex #Ausztria magyar rendszamu auto
2017. júl. 9. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Miii? Ő akar felnyomni, miközben a polizei nem állított meg? Ne nevettesse már ki magát... ...az osztrák rendőröknek is van jobb dolga, mint egy nehezen vagy sehogy sem bizonyítható, hetekkel/hónapokkal ezelőtti dolog után járkálni. Meg te is írod: büntetés HA elkapnak.

Érted, emberek ilyenen aggódnak, közben meg volt ismerősöm, aki a saját, magyar papíros Golfja rendszámtáblájával és forgalmijával hozta az ugyanolyan színű Golfokat haza bontani... :D

2017. júl. 9. 23:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát ha inkább fizeted a büntit, mint hogy megerőltesd magad és felfogd, hogy mit írnak neked a válaszolók, akkor meg is érdemled, hogy az exed szivasson. Ne legyél már direkt hülye.
2017. júl. 9. 23:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem cagyok direkt hulye csak pszchesen kesz hogy o akar kicsinalni engem mikozben o hazudozott ezert mondtam hogy hagyjuk egymast beken.

Nyilvan em akarok buntit fizetni de ha sor kerul ra mar nem erdekel csak ne fenyegessen tobbet. Csinalt fenykepet ahol parkolok, munkaba is jartam az autoval de mar les.arom.

Tegnap este felhivtam a frauhilfet ma kerek idopontot ahol elek. Kapok jogi tanacsot, vedelmet is valszeg mondta a nő. Megkerdezem az autos dolgot ott.

Mondta a holgy segitenek levelet irni ultimatummal hogy el jell vinnie azt a par dolgot kulcsot visszaadni stb. Ha nem viszi el akkor kidobhatom. Ha kulcsot bem adja lakatot nem veszi le a pincemrol akkor jonnek a tovabbi dolgok.

2017. júl. 10. 08:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus esete annak, amikor otthon morognak a sok román és szlovák rendszámos luxusautó ellen, hogy adócsalók, de Ausztriában, meg Németországban ezrével rohangálnak a magyar rendszámos autók, mert ugye az más eset (?)... Amúgy pedig igen, jól írod kérdező: ha életvitelszerűen Ausztriában élsz, dolgozol, akkor osztrák rendszámos autót kell használj. Ez ennyire pofon egyszerű. Nyilván nem fogják ellenőrizni, hogy te mikortól hová mész és mit csinálsz, de ha valaki feldob adócsalásért, és ne adjisten utánanéznek, hogy mikortól van bejelentett lakcímed, munkahelyed, kötelezhetnek, hogy írasd át az autót.
2017. júl. 10. 09:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Jovohet szerdan megyek a frauenhilfe zentrumba. Mondtam a nonek az autot telefonon es hogy csaladom Mo-on van. Ő azt mondta szabad hasznalnom. Majd kiderul. Ugyveddel fogok beszelni a centrumban.
2017. júl. 10. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!