Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van felnivalom ha az exem...

Van felnivalom ha az exem jelenti hogy magyar rendszammal kozlekedtem ausztriaban ugy hogy azota Mo-on hagytam az autom?

Figyelt kérdés
Ausztriaban dolgozom es az ex nem hagy beken nala van a kulcsom nem adja vissza! Jelenteni akarom de felek engem is megbuntetnek akkor!

#büntetés #ex #Ausztria magyar rendszamu auto
2017. júl. 9. 21:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
most mi ebben a bűn, hogy magyar rendszámmal mentél ausztriában? vagy csak én nem értem, miről van szó?
2017. júl. 9. 21:15
 2/15 A kérdező kommentje:

Itt dolgozom Ausztriaban, van bejelentett lakcimen. A magyar is megmaradt, csaladom Mo-on el. Elolvastam mar ezer cikket nemetul. Tulkeppen buntetes ha elkapnak.

A kerdes az ha ha az ex csinalt fotot hogy auto itt volt de nem allutott meg senki tenylegesen amjir is megbubtethetnek ga utolag jelenti valaki vagy csak ha tenylegesen elkapnak.

Most akarom otthon hagyni az autot hogy az exet helentsem a psziches terror miatt es hogy kulcsomat nem adja vissza nyomas alatt tart stb... kesz vagyok total.

2017. júl. 9. 21:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az exedet jelentsd fel hogy nem adja vissza azt ami a tiéd. Másrészt magyar rendszámos autóval minden jogod megvan Ausztriában közlekedni, meg amúgy sem tudná úgy bizonyítani. De ha ennyire félsz beszélj egy ügyvéddel, ne hagyd magad mert direkt csinálja, tudja hogy így kitud téged készíteni és neki ezzel ez a célja hogy idegileg tönkretegyen, te meg ne hagyd magad!
2017. júl. 9. 21:29
 4/15 A kérdező kommentje:

Azt hiszem jobb ha megkerdezem az oamtc-t mennyit kell fizetnem. Hazaviszem az autot otthagyom bejelentem ezt a pszichopatat es inkabb fizetem a buntit.

Annak idejen akartam osztrak rendszamot de ex mondta hagyjam nem kell meg draga stb... Most meg ezxel tart sakkban.

2017. júl. 9. 21:33
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Magyar rendszámos autóval csak Magyarországon közlekedhetsz, a határnál köteles vagy új autót vásárolni az osztrák határőr bácsitól.
 6/15 anonim ***** válasza:

azzal semmi gond nem lenne, amit írtál. én maximum arról hallottam, hogyha kiviszed az autódat külföldre, akkor van x hónap, ameddig használhatod, utána honosítanod kell a külföldi országban.

ettől függetlenül ugyanúgy lehet gáz, ha nincs is kinn veled, de mondjuk a külföldi lakcímre van átjelentve az autó.

szóval ha jól értem, neked van egy magyar lakcímed is, és ha az autó ezen a címen van bejegyezve, akkor tökmind1, hol fotózzák le, semmi köze hozzá senkinek, melyik országban jártál vele.

7/15 A kérdező kommentje:
Igen total ki is vagyok itt vagyok egyedul senkim sincs. Az auto 14 eves lesz. Mar meg sem eri osztrak rendszamot csinaltatni nert 4-500 euro lenne.
2017. júl. 9. 21:35
 8/15 A kérdező kommentje:

Ugy ilvastam cikjekben ha eletvitelszeruen itt elsz kell az osztrak rendszam. De mindegy is mar. Most elhataroztam magam. Inkabb fizetem a buntit de ezt a gyokeret jelentem. Hetvegen hazaviszem az autot valahogy visszajovok aztan beszelek rendorseggel.

Ugyved is halom penz nem vagyok milliomos de mindegy mar. Mondtam neki holnap negyig adja a kulcsot adok 1000 eurot.

Nem jo.

Controll alatt akar tudni megnyomoritani az eletem.

2017. júl. 9. 21:39
 9/15 A kérdező kommentje:
Az 1000 eurot azert mondtam mert szerinte jar neki a butorok kamata utan. De semmi papirja nincs amugy. En nem vittem el tole semmit! Csak en mondtam egyszer hogy fizetek csak hagyjon beken. Ott volt a gyoker baratja is. Azt mondja ex, o a tanu.
2017. júl. 9. 21:42
 10/15 A kérdező kommentje:

Amugy ez a sporolt penzem. Tobb nincs. Csak a havi kereset. Abbol fizetem a garzont, creditet stb...

ugy hazamennek...

Nem erte meg ez az egesz szarsag hogy atverjenek hazudjanak es meg en vagyok a rossz most . De otthon is csak a kilatastalansag.

2017. júl. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!