Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Esőben hogyan oldjátok meg a...

Esőben hogyan oldjátok meg a bringázást?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem vennék bérletet (Budapest), de jegyeket se szívesen. A kerékpározásra vágyom, végig bringaút vezet a melóig és kellemes mozgás. Ülőmunkát végzek, de nem bírok ülni, örökmozgó vagyok/lennék.

Most kapom meg a jogsimat is, tehát vidékre, külvárosba kocsival mennék.

Jövő héten többször is lesz eső.

Ti hogyan oldjátok meg?

2017. júl. 9. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Esetleg esőkabát?

Más épeszű megoldás szerintem nem nagyon van...

2017. júl. 9. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:

...ami deréktől felfelé véd és nehéz megoldani, hogy a fejet is védje normálisan.

Arra gondolok, hogy más teker-e esőben, van-e valami speckóbb nadrág, mit tudom én.

2017. júl. 9. 20:15
 3/8 Alex Fly ***** válasza:

Lehet esőnadrágot is venni, de nem biztos, hogy az a legjobb megoldás egy nagy esőben...

Ti. ha nem elég jó, akkor perceken belül csuromvizes leszel, mert átázik.

Ha elég jó, akkor perceken belül csuromvizes leszel, mert az izzadtságot nem engedi elpárologni.

Egy jó megoldás lehet a Rainlegs.

Én speciel ilyenkor nyáron nem foglalkozok vele túlzottan, olyan ruhában tekerek, ami pillanatok alatt megszárad. Egy kis esőbe meg még senki nem halt bele...

2017. júl. 9. 21:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Én imádom az esőt és szeretek megázni. A munkahelyen azonban mit csinálok a csuromvizes holmival és hajammal?

Mondjuk a törölközőt vissza szoktam vinni a bringához, a ruhát is - hát nem tudom.

2017. júl. 9. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyilván nem egész napos áztató esők jönnek, nyáron ez nem jellemző. Magyarul nézed a radarképet és ha necces , elindulsz hamarabb vagy később a tervezettnél. Sőt, még úgy is dönthetsz, hogy mégiscsak buszozol kivételesen, akkor egy esernyő is elég aznap.
2017. júl. 9. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Én egy futó nyári záporral semmit se törődök, mert 10 perc alatt megszáradok. Ha napokig ömlik az eső, és félméteres tócsák vannak, akkor meg nem bicajjal indulok el.
2017. júl. 10. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Bringával kb. lehetetlen, hogy ne ázz meg, ha eső van. Én mikor bringával jártam, vittem váltóruhát és megmosakodtam mikor beértem. Ennyi.
2017. júl. 11. 10:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Esetleg speckóbb sárhányóval (amit én sosem tennék fel :D) el lehet érni, hogy ne csapja fel a kerék a seggedtől a sisakodig a kerék a vizet. :D

És nem árt megfelelő ruha. Meg láttam másnál olyat, hogy sisak alá baseball kalapot vesznek, hogy a sisak lyukjain bemenő vizet-sáros vizet-akármit megfogja, legalábbis a dzsuvát. De akkor meg a fejed rohad bele.

2017. júl. 11. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!