Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sok voltatok így, mint én...

Sok voltatok így, mint én most? Női vezetők

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el a vezetést és mar 14 órát levezettem, de ugy érzem hogy nagyon ügyetlen vagyok. Nehezen megy az elindulás, amugy mar városba vezetek, de még nem tudok mindenre egyszerre odafigyelni. Mennyi idő kell hogy mar En is rutinosan el tudjak indulni? Köszönöm előre a biztató válaszokat! 23/N
2017. júl. 7. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézz szét magad körül. Több tízezer ember pontosan ugyan így volt, mint te.

Mint látod, boldogan vezetnek. A baj az, hogy sok, jogsival rendelkező sem tud mindenre figyelni. Zavarja némelyiket az a sok autó körülötte.

Nyugi, belejössz. Mint én is, meg még pár millió társunk.

Hogy mennyi idő kell? Na azt nem tudom, de a vizsgára megtanulod...legalábbis az oktató ezen van...

2017. júl. 7. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

A 10. óra körül ennek már nem szabadna gondot okoznia.

Valószínűleg a 30 óra kevés lesz neked.

2017. júl. 7. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sok férfinek is gondot okoz azon a szinten, tehát ne idegeskedj miatta.

Azt tudomásul kell venni, hogy a 30 óra kötelező gyakorlás nem azt jelenti, hogy útánna azonnal vizsgázni kell, csak akkor van értelme vizsgára jelentkezni, ha reálisan esélyes is hogy sikerül, és az átlagosan 45-50 óra gyakorlás után sikeres a vizsga.

Ebben benne vannak azok, akiknek elég a 30, a másiknak meg kell 60 is.

Az se mindegy, hogy Budapesten, Debrecenben, vagy egy kis városban vizsgázik az illető, ahol nincsenek villamosok, buszsávok, és alig van forgalom

2017. júl. 7. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Akik a két említett városban rendszeresen járnak, azt mondják, hogy Debrecen már durvább, mint Pest... :(
2017. júl. 7. 11:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Székesfehérváron vezetek. Igen mondta is az oktatom, hogy 40-45 óra kelleni fog, mert En 0ról indultam.
2017. júl. 7. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:

No problem!

Kb. 44 órát vezettem vizsgáig.

43F

2017. júl. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!