Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogsi megszerzése után pár év...

Jogsi megszerzése után pár év kiesés után újra lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2,5 éve van jogosítványom. Ez idő alatt keveset vezettem. Inkább csak falu helyen boltig, orvosig,postára, stb..

Most viszont a munkaköröm megköveteli,hogy legyen autóm.

Jövőhéten megyek nézni és,ha találok egyet,akkor haza is hozom.Természetesen nem egyedül,hanem ismerősők lennének mellettem,de azért félek. Bele lehet újra jönni így a vezetésbe? Gondolkodtam,hogy veszek órákat,de erre plusz pénzt nem tudok jelenleg áldozni.

Van,aki volt hasonló helyzetben? Mi a legjobb tanács?

26/L

2017. júl. 2. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
És hogy akarsz úgy fenntartani egy autót, hogy nincs egy ötezresed 2 plusz órára?
2017. júl. 2. 11:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Párom 8 éve szerzett jogosítványt Monor-Cegléd környékén (tehát nem nagy forgalmú helyeken tanult). Aztán kb. 7 évig egy percet sem vezetett, nem volt autója. Most Óbudán, a Flórián térnél lakunk, és ennyi kihagyás után ült be ismét itt autóba. Nem mondom, hogy nem izgult eleinte, de sok odafigyeléssel és gyakorlással egyre ügyesebb lett. Szerintem kifejezetten jól vezet! Úgyhogy hajrá 😃
2017. aug. 3. 20:49
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi. közbe sikerült autót venni és lassan 1 hónapja vezetek. 😊 Kicsit még félek,de eddig nem volt gond
2017. aug. 3. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!