Valaki aki ért a PAV-hoz, a 2-es csoportú orvosi alkalmassági vizsgálat helyett elfogadják az 1es csoportút? Az jobb vagy rosszabb?
ne vicceljetek már, hát én is rádiózok csak úgy hobbyból, de hát pontosan tudom h minden kamionban ott a CB, ott az RH is most már, hát ezer módon lehet segítséget kérni.
amúgy nálunk is szó volt arról h ezt az idióta PÁV-ot eltörlik, de mivel jó nagy pénzlenyúlás, természetesen nem fogják, és arra is készülj fel nyugodtan h először nem engednek át, és fellebbezni kell, mert ez majdnem mindig ÍGY VAN, AZTÁN MÁSODSZORRA MÁR SOMÁN MEGADJÁK.
nekem az I kellett kékfényes miatt, és akkor már legyen hozzá persze mindegyik, de nem egy nagy durranás az egész, na meg pofára is megy. és mondom a lényeg h siess mindennel h kalkuláld be a plusz fellebbezési időt. ritka nagyon h elsőre megadják.
a GKI alatt mit értesz?
egyébként mindegy mid van, egyedül az érdekli őket h legyen 2. csoportos eü.alkalmasságid, semmi más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!